Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Over Mister Spex

Mister Spex GmbH is de grootste online opticien van Europa. Mister Spex heeft niet alleen de omvangrijkste online selectie van contactlenzen in Europa, maar verkoopt ook designer brillen en zonnebrillen. Het serviceteam van Mister Spex bestaat uit getrainde opticiens die klaar staan om onze klanten telefonisch of per mail te adviseren. We hebben een eigen werkshop, waar onze opticiens de laatste hand leggen aan de brillen en zonnebrillen en ervoor zorgen dat ze altijd in uitstekende kwaliteit worden verzonden naar onze klanten.

In 2014 bereikte Mister Spex een omzet van 65 miljoen euro en we hebben op dit moment meer dan 1.5 miljoen klanten in heel Europa. Er zijn meer dan 300 medewerkers werkzaam, die samen de Nederlandse, Duitse, Oostenrijkse, Franse, Spaanse, Engelse en Zwitserse website draaiende houden. In juli 2013 breidde Mister Spex zich verder uit naar Scandinavie met de overname van het Zweedse Lensstore en Loveyewear. In januari 2015 werd de positie van Mister Spex verder verstevigd door de overname van de Noorse online contactlenzen retailer Lensit. Mister Spex is door de jaren heen, Europa's favoriete online opticien geworden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.