Rythmic 1 Day Toric

Daglenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Rythmic 1 Day Toric zijn zachte, torische daglenzen die astigmatisme ofwel een cilindrische afwijking in het oog corrigeren. Deze lenzen van fabrikant CooperVision onderscheiden zich door het draagcomfort en gebruiksgemak. Ze zijn daarmee ook zeer geschikt voor beginnende contactlenzendragers. U doet elke dag nieuwe lenzen in en hoeft zich niet meer bezig te houden met het schoonmaken of opbergen van uw lenzen.

Rythmic 1 Day Toric contactlenzen komen van pas bij diverse gelegenheden. Van sporten tot werken, van uitgaan tot thuis chillen op de bank. Deze torische daglenzen hebben gedurende de hele dag een comfortabele pasvorm. Ze hebben een uitstekende zuurstofdoorlatendheid, waardoor uw ogen kunnen ademen. Het watergehalte bedraagt maar liefst 55%, zodat u geen last krijgt van droge ogen. De lenzen hebben een doorsnede van 14,5 mm en een UV-filter ter bescherming tegen schadelijke zonnestralen.

Voor de aanschaf van Rythmic 1 Day Toric daglenzen bent u het voordeligst uit bij Mister Spex, dat zich in Europa de grootste online opticien mag noemen. Dit ziet u terug in onze prijzen, dienstverlening en service. U bestelt snel en gemakkelijk kwaliteitslenzen en kunt vervolgens uw bestelling volgen totdat deze door bezorgdienst DHL bij u wordt afgegeven.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel