1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

De 1-Day ACUVUE is een moderne contactlens van zeer goede kwaliteit. Deze disposable daglens is een uitkomst voor contactlensdragers die kiezen voor een grote mate van gebruikersgemak in combinatie met de beste technische specificaties. Bij Mister Spex, dé online opticien van Europa, kunt u de 1-Day ACUVUE aanschaffen in verpakkingen van 30 of 90 stuks. Naarmate u meer verpakkingen tegelijk bestelt, kunt u rekenen op een aantrekkelijke korting.

De 1-Day ACUVUE is een van de topproducten van het toonaangevende merk Johnson & Johnson. Met de 1-Day ACUVUE doet u uw ogen zeker een plezier. Dagelijks een nieuwe lens van uitstekende kwaliteit dragen, is voor veel mensen een echte uitkomst. De 1-Day ACUVUE is voor 58 procent waterhoudend en heeft een diameter van 14,2 mm. Wanneer u regelmatig droge ogen heeft, is deze lens een zeer goede keuze.

Wanneer u de 1-Day ACUVUE bij Mister Spex aanschaft, kunt u absoluut rekenen op de beste service, snelle levering en bijzonder klantvriendelijke voorwaarden.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel