We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Quiksilver
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Quiksilver Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Quicksilver bij Mister Spex

Quicksilver is een merk dat al sinds 1969 de harten van menig outdoor liefhebber verovert. Het Australische merk is onlosmakelijk verbonden met boardsporten en mode. De oprichter Alan Green begon met de verkoop van shorts aan de surfers, tegenwoordig is het assortiment aardig uitgebreid. Innovatie en vooruitstrevendheid zijn de kenmerken van Quicksilver, altijd de eerste én de beste willen zijn en dat lukt ze meestal ook. Dat ziet u ook aan de brillen van Quicksilver bij Mister Spex. Quicksilver heeft een passie voor sporten, maar ze begrijpen ook dat u er tijdens het sporten leuk uit wilt zien. Toch zijn deze brillen van Quicksilver bij Mister Spex niet alleen gewild bij surfers, skaters of snowboarders, ook 'niet sporters' zijn zeer gecharmeerd van de modellen.

De zonnebrillen van Quicksilver bij Mister Spex zijn ultieme zomer accessoires. Veel modellen zijn geïnspireerd op de surfwereld en er is een uitgebreid aanbod aan stijlen. De Quicksilver zonnebrillen collectie bestaat onder andere uit de coole klassiekers, zoals de pilotenbril en de retro bril. Maar er zijn ook de allernieuwste stijlen in verschillende kleuren. Een baanbrekende oog-bescherming technologie is natuurlijk iets wat bij een bedrijf als Quicksilver past. Bent u er nog niet helemaal uit, wat voor een model u precies zoekt? Dan bestelt u gewoon een paar brillen op proef. Tot maximaal vier brillen kunt u thuis proberen en eventueel weer kosteloos retourneren bij de online opticien van Mister Spex. Net zoals Quicksilver de drive heeft om zijn klanten het beste te bieden, zo heeft Mister Spex dat ook. Wij staan voor een uitstekende service en een hoogwaardig product.

Weet u al welke zonnebril u wilt? Dan kunt u hem al snel in huis hebben. Voor 14.00 uur bestelt en de bril wordt de volgende dag netjes bij u afgeleverd. Mocht de bril om wat voor reden dan ook toch niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u hem zorgeloos en gratis retourneren binnen 30 dagen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.