We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Ray-Ban
Stijlvol op reis met hét cult-merk
Ray-Ban: autentiek & individueel
Gaat u dit jaar op road trip, backpacken, op zakenreis of op zoek naar de beste vakantie-deals? De manier waarop u reist, zegt veel over uw persoonlijkheid. Daar hoort natuurlijk een zonnebril bij die onderstreept wie u bent en waar u voor staat. Ray-Ban is hét merk voor onafhankelijke mannen en vrouwen die weten wat ze willen. We presenteren onze favoriete modellen, die u dit jaar draagt op de meest inspirerende plekken.
Line-up met de Round
Je backpack pakken voor het volgende festival: het is het ultieme gevoel van vrijheid. Niks past daar beter bij dan de iconische jaren '70 brillen, die de bohemian-stijl nieuw leven intoeteren - als fashionable zonnebril of hippe bril op sterkte.
De praktische Liteforce
Reis je veel voor je werk, dan is 'form follows function' ongetwijfeld één van je reismantra's. Met deze allrounder hoef je gelukkig niet langer te kiezen: Dankzij het innovatieve materiaal gaan comfort en design hand in hand.
De stoere avonturier
Deze zomer leent zich uitstekend voor lange road trips - in een open auto of op de motor, met de wind in uw haren. Het ideale avontuur voor vrijgevochten avonturiers. Uw begeleider is een bril die gedurfd is vormgegeven en uw onafhankelijke karakter onderstreept.
De nostalgische Clubround
Bent u dol op souvenir shoppen maar al die identieke sleutenaanhangers beu? Met deze gekleurde zonnebrillen raakt u ongetwijfeld geinspireerd. De ronde glazen en markante browline verlenen u een artistieke retro-look.

Nog niet het juiste Ray-Ban model gevonden?

Naar de Ray-Ban collectie

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.