We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Ray-Ban Round Metal Classic


Behoor met de Ray-Ban Round Metal tot de trendsetters van het seizoen! De Classic heeft een totale breedte van 130 mm, de lengte van de brillenpoten is 145mm en de neusbrug is 21mm.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Prijs in EUR

8

Ray-Ban Round Metal

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ray-Ban Round Metal bij Mister Spex

De retro look domineert sinds een aantal jaren de internationale runways. Invloeden uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig zijn steeds vaker terug te zien in de huiskamers, kleding en accessoires van nu. Van oud roze tot highwasted jeans, van wijd uitlopende jurken met bloemetjes patroon tot ronde zonnebrillen met gespiegelde glazen: het verleden is hip, onze oma’s/opa’s en moeders/vaders zijn dé fashion iconen van het moment.

De Ray-Ban Round Metal collectie sluit naadloos aan bij de tijdgeest. Geïnspireerd door beroemdheden en legendarische popartiesten uit “the sixties” herinnert Ray-Ban Round Metal aan de hippiebeweging uit de jaren zestig. De ronde, kleurrijke modellen ademen John Lennon en zijn uitstekend te combineren met verschillende soorten looks. Zo maken ze uw retro outfit helemaal af, verlenen ze uw casual look een interessante edge en voegen ze een knipoog toe aan uw elegante outfit.

Naast de retro trend sluit de Ray-Ban Round Metal collectie aan bij de huidige voorkeur voor ronde modellen en lichte, metalen frames. Alle Ray-Ban Round Metal modellen in de Mister Spex store hebben een ronde vorm en zijn vervaardigd van metaal. De glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals piloot groen, blauw, paars, roze, rood en grijs. De monturen zijn onder andere beschikbaar in het goud, groen, zilver en zwart. Alle Ray-Ban Round Metal zonnebrillen zijn voorzien van een hoogwaardige uv-filter en beschermen uw ogen tegen schadelijke uv-a en uv-b stralen. Sommige modellen kunnen daarnaast worden geleverd met spiegelende en/of gepolariseerde glazen.

Bent u op zoek naar een zonnebril op sterkte, dan bent u in de Ray-Ban store bij Mister Spex aan het juiste adres. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar op sterkte en als multifocale uitvoering. Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen standaard, comfort of premium glazen, die alle drie zijn voorzien van super antireflectie, een kraswerende laag en een uv-filter. De comfort en premium glazen zijn bovendien voorzien van een super oleophobe laag die het schoonmaken van de brillenglazen vergemakkelijkt. De premium glazen hebben daarbovenop een asferisch slijpsel, dat de gezichtsscherpte aan de randen van de glazen verbetert. Welk type glas het beste aansluit bij uw behoefte, wordt mede bepaald door uw sterkte. Heeft u erg hoge correctiewaarden, dan zijn comfort of premium glazen over het algemeen geschikter.

Twijfelt u welk Ray-Ban model u het beste staat, dan maakt u gebruik van de online aanpas-optie van Mister Spex. In onze virtuele 3D paskamer ziet u meteen, vanuit thuis, welke zonnebrillen het beste staan bij uw gezichtsvorm en huidtint. De zonnebril waarop uw keuze valt, plaatst u vervolgens in de winkelmand, waarna wij de bril binnen enkele dagen naar u opsturen.

Andere Ray-Ban modellen: Ray-Ban Clubround | Ray-Ban Clubmaster | Ray-Ban Brillen | Ray-Ban zonnebrillen


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.