We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

RAY-BAN ROUND METAL FOLDING


Geraffineerd opvouwbaar. De trendmatige Ray-Ban Round Metal Folding is in large en small beschikbaar, waarbij de totale breedte voor large 127 mm en voor small 120 mm betekent.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Maat

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

14

Ray-Ban Round Folding

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Ray-Ban Round Folding bij Mister Spex

Deze hippe Ray-Ban Round Metal is de belichaming van nostalgie en roept herinneringen op aan poplegendes zoals John Lennon, die ervoor zorgden dat deze bril in de jaren zestig een cultstatus verkreeg. Naast de klassieke variaties zijn er van dit type ook inklapbare zonnebrillen verkrijgbaar, en wel de Folding RB3532 en RB3517.

De Ray-ban Folding kan heel gemakkelijk samengevouwen worden door de scharnieren aan de neusbrug en de brillenpootjes. Zo kan hij dus makkelijk worden meegenomen in zowel de broekzak als in een klein handtasje. Hij is leverbaar in vele verschillende kleuren, van blauw, roze tot zilverkleurig. Dit model is ook te verkrijgen in twee verschillende afmetingen: Small of Large. De bril in maat Large is met zijn totale breedte van 127 mm slechts 3 mm kleiner dan de klassieke Ray-Ban Round Metal (130 mm). De bril in maat Small (120 mm) is met name ideaal voor diegene die een voorkeur heeft voor een kleiner model.

Om erachter te komen welke grootte het beste bij u past, adviseren wij u om gebruik te maken van onze 3D online fitting tool waarmee u uw zonnebril virtueel kunt opzetten, voor uw beeldscherm. Mocht u na uw bestelling merken dat de grootte toch niet bij u past, dan is dat geen enkel probleem. Bij Mister Spex krijgt u de garantie dat u uw geld terug krijgt, na retourzending binnen 30 dagen. Zo kunt u uw zonnebril eenvoudig zonder kosten retourneren en omruilen.

Andere Ray-Ban modellen: Ray-Ban Clubround | Ray-Ban Aviator | Ray-Ban Brillen | Ray-Ban zonnebrillen


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.