We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

RAY-BAN ROUND METAL FOLDING


Geraffineerd opvouwbaar. De trendmatige Ray-Ban Round Metal Folding is in large en small beschikbaar, waarbij de totale breedte voor large 127 mm en voor small 120 mm betekent.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

10

Ray-Ban Round Folding

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ray-Ban Round Folding bij Mister Spex

Toen John Lennon in de jaren zestig begon met het dragen van ronde, gekleurde zonnebrillen, zette hij een ware trend. Een trend die door de jaren heen tot cultstatus is verheven en niet meer weg te denken is uit het moderne modebeeld. De Ray-Ban Round Folding collectie speelt daarop in en laat zien dat heden en verleden niet alleen uitstekend samengaan, maar elkaar naar een hoger modeplan tillen.

De Ray-Ban Round Folding zonnebrillen in de Mister Spex store sluiten naadloos aan bij dé trends van dit moment. Naast de onmiskenbare retro-feel, hebben de zonnebrillen een trendy ronde vorm en worden ze vervaardigd van geliefd, licht metaal. Opvallend is de gekleurde vormgeving van de brillen. Zo zijn de monturen verkrijgbaar in onder andere bruin, blauw, zilver en goud; en de glazen in piloot groen, blauw, roze, paars en goud. Twijfelt u welke kleur(combinatie) het beste bij u past, dan maakt u gebruik van de online pasoptie van Mister Spex. In onze 3D paskamer ziet u snel, eenvoudig en gewoon vanuit thuis welk Ray-Ban Round Folding model optimaal staat bij uw gezichtstint en look.

Een unieke feature van de Ray-Ban Round Folding zonnebrillen is dat een deel van de zonnebrillen inklapbaar is. Dankzij de scharnieren aan de neusbrug en de brillenpootjes kan de Ray-Ban Folding heel gemakkelijk samengevouwen worden en worden vervoerd in bijvoorbeeld de broekzak of een kleine handtas. De Ray-Ban Folding is verkrijgbaar als small of large variant, waardoor de zonnebril nóg beter aansluit op uw gewenste look en praktische voorkeuren.

De meeste Ray-Ban Round Folding modellen zijn verkrijgbaar op sterkte. Uw zonnebril combineren met lenzen is daardoor niet langer nodig. De glazen zijn voorzien van een hoogwaardige uv-filter, een kraswerende laag en super antireflectie, waardoor uw ogen worden beschermd tegen schadelijke uv-a en uv-b stralen en uw zicht niet langer wordt belemmerd door krassen of storende schitteringen. Kiest u daarnaast voor een aanvullende glas coating (het zogenaamde “lotuseffect”), voegt u een zeer water- en vuilafstotende laag toe aan uw glazen. Vuil en water blijven daardoor niet langer aan uw zonnebril plakken, maar rollen er als het ware vanaf. 

Andere Ray-Ban modellen: Ray-Ban Clubround | Ray-Ban Aviator | Ray-Ban Brillen | Ray-Ban zonnebrillen


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.