We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Red Bull Racing
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Red Bull Racing Merken


Red Bull Racing bij Mister Spex

In de Formule 1 kan het perfectioneren van de kleinste details het verschil betekenen tussen winst en verlies. Hoe beter het design en innovatiever het materiaal, des te groter de kans op succes. Dezelfde strategie vinden we bij de brillen van Red Bull Racing. De brillen zijn technisch zeer innovatief, waarbij gekozen is voor extreem lichte materialen, net als op het circuit. De monturen hebben de unieke eigenschap om flexibiliteit te tonen op het moment dat het nodig is. Dit zorgt voor een langere levensduur van de bril.

Naast het gebruik van innovatieve materialen wordt het design zeker niet vergeten. Het samenspel van kleur, design en materiaal geven de brillen een sportieve look. In de collectie vinden we brillen voor zowel mannen als vrouwen, in diverse vormen en kleuren. De zonnebrillen zijn vaak voorzien van gekleurde glazen, wat samen met de strakke afwerking kenmerkend is voor dit merk. Zoekt u een bril met een sportieve look, hoogstaand design en innovatieve materialen? Dan zijn de brillen van Red Bull Racing zeker iets voor u.

Bij Mister Spex vindt u diverse Red Bull Racing brillen. Wij zijn dé online opticien van Europa. Net als onze klanten vinden wij service erg belangrijk. Daarom helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste bril. Via onze virtual fitting service kunt u direct testen hoe goed een montuur bij u past. Heeft u meerdere brillen gevonden? Geen enkel probleem. Bij ons kunt u uw favoriete brillen eerst thuis uitproberen voordat u tot aankoop over gaat. Helemaal gratis!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.