We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Ryan Belluni
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

11

Ryan Belluni Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ryan Belluni bij Mister Spex

Ryan Belluni bij Mister Spex is een nieuwe Zweedse ster aan het firmament van de brillenmode. De naam Belluni is afgeleid van het gelijknamige Italiaanse plaatsje, dat ook wel bekend staat als de Glasvallei. Hier worden namelijk op grote schaal glazen geproduceerd.

Ryan Belluni bij Mister Spex staat bekend om een tijdloos design, uitstekende kwaliteit en ongeëvenaard draagcomfort. En niet onbelangrijk: u kunt kunt deze trendy Zweedse bril nu tegen aantrekkelijke prijzen bestellen bij uw online opticien. De gestroomlijnde ontwerpen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Met een bril van Ryan Belluni bij Mister Spex lift u mee op de nieuwste Scandinavische trends. Zo krijgt uw look in een handomdraai internationale allure.

Het vinden van het juiste montuur is nu wel heel eenvoudig. Passen kan namelijk thuis in uw vertrouwde omgeving. Dat kan op twee manieren: maak gebruik van het handige 3D-systeem van Mister Spex, of bestel gratis tot vier van uw favoriete modellen. Ook is het prettig te weten dat al onze glazen anti-reflecterend zijn, extra gehard en voorzien van UV-bescherming. Bent u niet zeker van uw sterkte? Reserveer dan gerust een afspraak voor een oogmeting bij uw lokale partner opticien. Kies voor Ryan Belluni bij Mister Spex, en maak kennis met een bril van wereldformaat!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.