We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe kan ik mijn waardebon of cadeaubon inwisselen?

Bekijk onze selectie brillen, contactlenzen, sportbrillen en zonnebrillen en plaats de artikelen die u wilt bestellen in uw mandje. Wanneer u klaar bent om te betalen, vult u simpelweg uw waardebon of de code van uw cadeaubon in het daarvoor bestemde veld in.


Het totale bedrag van uw bestelling, minus de waarde van de korting, zal worden berekend en weergegeven. Verdere informatie over hoe u uw kortingscode kunt inwisselen, kunt u op de achterzijde van de waardebon of in onze Algemene Voorwaarden terugvinden.

Controleer voor het invoeren of de kortingscode geldig is, waardebonnen kunnen niet in combinatie met andere aanbiedingen worden gebruikt. Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken voor dezelfde bestelling.

Voucher

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.