We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zijn mijn gegevens veilig bij Mister Spex?

Mister Spex garandeert dat alle gegevens die u aan ons mededeelt met de hoogst mogelijke verantwoordelijkheid en zorg behandeld worden. Dit geldt ook wanneer wij samenwerken met derde partijen en partnerorganisaties. U kunt er zeker van zijn dat Mister Spex medewerkers nooit uw bankgegevens (wachtwoord, TAN nummers) over de telefoon zullen vragen. Bankgegevens worden alleen gevraagd voor het plaatsen van een bestelling op de beveiligde server of een encrypted pagina op de Mister Spex website. In het algemeen moet u er zorg voor dragen dat enkel geautoriseerde personen toegang tot uw computer of wachtwoorden hebben.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.