We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Kortingscode en Tegoed

Hoe kan ik mijn kortingscode of tegoed inwisselen?

Bekijk onze selectie brillen, contactlenzen, sportbrillen en zonnebrillen en plaats de artikelen die u wilt bestellen in uw mandje. Wanneer u klaar bent om te betalen, vult u simpelweg uw kortingcode of tegoed in het daarvoor bestemde veld in.

Het totale bedrag van uw bestelling, minus de waarde van de korting, zal worden berekend en weergegeven. Verdere informatie over hoe u uw kortingscode kunt inwisselen, kunt u in onze Algemene Voorwaarden terugvinden.
 

Controleer voor het invoeren of de kortingscode geldig is; kortingscodes kunnen niet in combinatie met andere aanbiedingen worden gebruikt. Het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes te gebruiken voor dezelfde bestelling.

Kortingscode inwisselen

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.