We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe bestel ik multifocale brillen online?

In het menu voor “brillen” vind u een overzicht van alle brillen op sterkte die ook geschikt zijn voor multifocale glazen. Als u op "Multifocale brillen" klikt, worden alleen monturen die geschikt zijn voor multifocale glazen getoond.

Vervolgens kunt u uw zoek opdracht verfijnen door onze handige filters voor merk, vorm, kleur en prijs te gebruiken.

Wanneer u uw favoriete montuur heeft gevonden, klikt u simpelweg op het artikel waarna u de pagina voor het montuur krijgt te zien. U heeft 2 opties: "Thuis passen" of "Uw glazen kiezen".

Als u ervoor kiest om het montuur met glazen op sterkte te bestellen, dan kunt u in het volgende menu de waarde van uw voorschrift invullen.

  1. Waarde invullen: vul de waarde van uw voorschrift in (sfeer, cilinder, as, additie (ADD) )
  2. Kies uw glazen: in dit geval "multifocaal"
  3. Kies uw type glazen
  4. Onderkies de dikte van u glazen wordt, op basis van uw sterkte, de passende dikte aangegeven. U kunt aan andere dikte voor uw brilglazen kiezen of contact opnemen met onze klantenservice als advies nodig heeft.
  5. Onderkies een coating kunt u de type coating voor uw brilglazen selecteren – kras-werend, super antireflectie en easy-clean coatings zijn standaard bij Mister Spex.
  6. Kies een tint in verschillende percentages
  7. Kies de kleur van uw brilglazen

Wanneer u klaar bent, kunt u de mutlifocale glazen aan uw mandje toevoegen
Option page

Vervolgens krijgt u het overzicht van uw bestelling te zien. Om uw bestelling te bevestiging klikt u op de "Checkout" button. Bent u nog geen bestaande Mister Spex klant? Dan kunt u uw persoonlijke gegevens invullen. Klik op "doorgaan" om een betalingsmethode te selecteren en rond uw bestelling af door op "bestellen" te klikken.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.