Deelnemingsvoorwaarden

Deelname aan de wedstrijd en de uitvoering ervan zijn onderworpen aan de volgende voorwaarden:

1. Wedstrijd

De wedstrijd wordt georganiseerd en begeleid door Mister Spex SE (hierna: "Mister Spex"), Greifswalder Strasse 156, 10409 Berlijn. Deelnemers begrijpen dat deze loting geen verband houdt met Trustpilot en op geen enkele wijze wordt gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Trustpilot. De ontvanger van de verstrekte informatie is niet Trustpilot, maar Mister Spex.

De wedstrijd begint op 01-11-2018 en eindigt op 01-03-2018 om 23:59 uur. Voor een succesvolle deelname moet de deelnemer binnen deze termijn deelnemen aan de wedstrijd. De veelvoudige deelname van één persoon verhoogt de winkans niet en wordt beschouwd als eenmalige deelname.

Iedere klant die binnen de vastgestelde termijn een beoordeling verstrekt aan Trustpilot, neemt automatisch deel aan de wedstrijd. Aan het einde van de wedstrijd wordt uit alle deelnemers op a-selecte wijze één winnaar gekozen, rekening houdend met de deelnemingsvoorwaarden. De winnaar krijgt de aankoopwaarde van de bestelling teruggestort. De maximale terugstortingsprijs bedraagt €1000.

2. Deelnemers

Deelname is toegestaan voor natuurlijke personen vanaf 16 jaar die hun woonplaats, dan wel een adres, hebben in Nederland. Werknemers van Mister Spex en hun familieleden, evenals werknemers van betrokken bedrijven en hun familieleden, zijn uitgesloten van de wedstrijd.

3. Van deelname uitgesloten

Mister Spex behoudt zich het recht voor om personen uit te sluiten van de wedstrijd als er sprake is van het niet naleven van de deelnemingsvoorwaarden of als er sprake is van een schending van deze voorwaarden. Als dit het geval is, kan de winst zelfs op een later moment worden ingetrokken en teruggevorderd.
Deelname in naam van derden is verboden: deelnemers mogen alleen voor zichzelf deelnemen. Een overtreding zou eveneens leiden tot uitsluiting van de wedstrijd.
Met name personen die ongeoorloofde hulpmiddelen gebruiken of op andere wijze door manipulatie voordelen behalen, kunnen worden uitgesloten.

4. Uitvoering en afwikkeling

Zodra de winnaar door Mister Spex is bepaald, wordt hij over de prijs geïnformeerd. De winnaar wordt door middel van loting geselecteerd. Mister Spex is verantwoordelijk voor de uitvoering van de actie.

De terugstorting gebeurt via dezelfde weg als waarop u het factuurbedrag heeft betaald (bijv. via Paypal, op de Paypal-rekening; bij een creditcardbetalingen, rechtstreeks op de creditcard). Er kunnen geen winstaanspraken aan derden worden overgedragen. Eventuele klachten dienen binnen 14 dagen na het bekend worden van de reden schriftelijk bij Mister Spex (Greifswalder Strasse 156, 10409 Berlijn) te worden ingediend, onder vermelding van de actie. Telefonisch ingediende of te laat ingediende klachten kunnen niet in behandeling worden genomen.

De winnaar ontvangt de betreffende factuurwaarde retour. De winnaar wordt na afloop van de wedstrijd door Mister Spex benaderd.

5. Vroegtijdig stopzetten van de wedstrijd

Mister Spex behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op ieder moment, en zonder dit vooraf aan te kondigen, vroegtijdig stop te zetten of te beeindigen. Dit is bijvoorbeeld het geval als vanwege technische redenen (bijv. virus in het computersysteem, manipulatie of fouten binnen de hard- of software) of wettelijke redenen een correcte uitvoering van de wedstrijd niet gegarandeerd worden kan.

6. Aansprakelijkheid

Mister Spex is in het bijzonder niet aansprakelijk voor schade die het gevolg kan zijn van fouten, vertragingen of onderbrekingen in de overdracht, storingen in de technische apparatuur en service, onjuiste inhoud, verlies of verwijdering van gegevens, virussen of die op enige andere wijze tijdens de deelname aan wedstrijden kunnen ontstaan - tenzij deze schade het gevolg is van opzet of grove nalatigheid door Mister Spex (haar organen, werknemers of agenten).

7. Privacybeleid

  • Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens is: Mister Spex SE, Greifswalder Straße 156, 10409 Berlijn (Klantenservice: 0800 380 0677). Onze verantwoordelijke voor gegevensbescherming is bereikbaar via:privacy@misterspex.nl.
  • We verwerken persoonsgegevens uitsluitend met het oog op de uitvoering van deze wedstrijd en dit ook uitsluitend om de winnaar per e-mail te kunnen bepalen en op de hoogte te kunnen stellen, alsmede voor de terugbetaling van de waarde van de gekochte goederen via onze respectievelijke betaalprovider. De gegevensverwerking is gebaseerd op artikel 6, lid 1, sub b), van de AVG. Na afronding van de wedstrijd worden de gegevens onmiddellijk verwijderd, met uitzondering van gegevens die wettelijk bewaard moeten worden.
  • Wat uw bestaande rechten betreft, verwijzen we u naar onze algemene bepalingen inzake de gegevensbescherming https://www.misterspex.nl/voorwaarden/privacy-policy

8. Overig

Op deze deelnemingsvoorwaarden en op alle rechtsbetrekkingen tussen de deelnemers en Mister Spex is uitsluitend het recht van de Bondsrepubliek Duitsland van toepassing.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel