We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Hoe bestel ik zonnebrillen online?

Maak gebruik van onze zoekfunctie als u opzoek bent naar een specifieke model. U kunt gebruik maken van onze verschillende filters (vorm, designer, kleur, prijs etc.) om uw favoriete montuur te vinden. Wanneer u het perfecte montuur heeft gevonden, klikt u op het product om te worden doorgeleidt naar een nieuwe pagina. U heeft de mogelijkheid om u zonnebril naar uw behoefte aan te passen met behulp van ons overzichtelijk menu. In de verschillende menus vindt u ook korte uitleg over waar de verschillende functies voor dienen.
 

De volgende stappen zijn belangrijk bij het bestellen van een zonnebril:

  1. U heeft de mogelijkheid om de tint van de glazen aan te passen. Natuurlijk kunt u ook ervoor kiezen om de orginele tint te behouden.
  2. Bij veel zonnebrillen kunt u naast de tint, ook de kleur van de glazen kiezen. Kies uw favoriete kleur door er simple weg op te klikken.
  3. U kunt ook verschillende type lenzen kiezen, met verschillende eigenschappen en coatings.
  4. Sommige zonnebril monturen kunt u ook uitrusten met een lenzen op sterkte. Daarvoor moet u de beschikbare optie kiezen en u correcte waarden invoeren (Sfeer, cilinder, as, ADD). Deze informatie kunt u terugvinden op uw voorschrift.
  5. Het is ook mogelijk om een specifiek merk van u lenzen te kiezen, of u kunt de standaard hoogwaardige lenzen kiezen.
  6. Vervolgens kunt u de dikte van de glazen selecteren – standaard, dun, extra dun of ultra dun.
  7. Wanneer u multifocale glazen heeft gekozen, kunt u ook kiezen tussen ‘Standaard’ en ‘Premium’.
  8. Als laatste stap, kunt u het type coating dat u op de glazen wilt hebben, selecteren.Houdt er wel rekening mee dat niet elke optie beschikbaar is voor elk type montuur. Gebruik de verschillende menus om door de verschillende onderwerpen te navigeren. Mocht u vragen hebben over specifieke producten, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.