We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Welke gegevens van mijn voorschrift heb ik nodig voor mijn bestelling?

Als u bijziend of verziend bent moet u uw ‘sfeer-waarde’ invullen. Als u ook astigmatisme heeft zijn de cilinder- en aswaarde belangrijk. Voor multifocale contactlenzen heeft u de additiewaarde nodig (aangeduid als ADD op uw voorschrift). In sommige gevallen is het ook belangrijk dat u de basiskromming en diameter van de lenzen weet.
 

Waar kan ik de waarde voor mijn contactlenzen vinden?

U kunt de benodigde waarden voor uw bestelling vinden op uw voorschrift van de opticien of oogarts of u kunt de waarden van uw vorige contactlenzen invullen.

Doorgaans worden de volgende afkortingen gebruikt:

• SPH/S – Sterkte/Sfeer

• Cil – Cilinder

• A – As

Sommige voorschriften kunnen afwijkende afkortingen gebruiken.

 

Neem via telefoon contact met ons op als u vragen heeft.

Ons klantenservicenummer: 0800 380 06 77

U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 18:00.

Of stuur ons een e-mail:

service@misterspex.nl


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.