We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Kan ik brillen zonder glazen op sterkte bestellen?

Brillen worden steeds meer een mode-accessoire - wij bieden u daarom ook brillen zonder glazen op sterkte. Tijdens het bestellen zet u simpelweg de waarde voor de sfeer, as en cilinder op "0.00" en "0°". Ook is het niet nodig om uw pupilafstand in te vullen.

Als u een bril zonder glazen op sterkte wilt aanschaffen verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice of u kunt tijdens het bestellen vermelden dat u de bril zonder glazen op sterkte wilt bestellen. Dit helpt ons om uw bestelling zo goed en zo snel mogelijk te behandelen.


Neem contact op

per telefoon:

Bel gratis: 0800 380 06 77
ma - vr 9:00 - 18:00


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.