We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Smith Optics
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

6

Smith Optics Merken


Smith Optics bij Mister Spex

Smith Optics is in 1965 opgericht door de Amerikaanse tandarts en skiliefhebber Bob Smith. In het streven om maximale zichtbaarheid op de sneeuwpiste te krijgen, ontwierp hij de eerste functionele skibril met thermische lens en ademend schuim in het frame. Het zorgt voor optimaal draagcomfort. Smith Optics heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een trendsettend merk in sportbrillen, zonnebrillen en goggles. De sportieve en avontuurlijke man of vrouw wordt maximaal bediend met de aantrekkelijke collectie Smith Optics bij Mister Spex.

Smith Optics richt zich op actieve mannen en vrouwen die zich graag willen uitleven in dynamische sporten als snowboarden, skiën, surfen, mountainbiken en motorcross. Trendy en modebewuste mensen met een sterk gevoel voor individualiteit. Het rijke assortiment brillen van dit Amerikaanse label valt op door de coole kleuren, ongewone vormen, moderne details en prachtige designs. Van speelse tot strakke modellen. De kleuren variëren van donkere zwarte of bruine tinten tot opvallende witte en rode accenten. De collectie Smith Optics bij Mister Spex bevat ook kleurrijke gespiegelde brillen en transparante elementen, die deze bril tot een ware eyecatcher maken.

Met een Smith Optics bril krijgt u topkwaliteit in handen en creëert u een sportieve look. Dezelfde kwaliteit vindt u bij Mister Spex, Europa's grootste online opticien. Waar Smith Optics gebruikmaakt van de nieuwste technologieën, doet Mister Spex dat ook. Probeer een bril in 3D en maak gebruik van onze geavanceerde technologie. Het is uw eerste stap op weg naar een Smith Optics bij Mister Spex.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.