We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Golf brillen

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Golf brillen bij Mister Spex

U kunt bij Mister Spex terecht voor allerlei soorten sportbrillen. Ook voor golfbrillen kunt u kiezen uit een enorme hoeveelheid kleuren en modellen. Bekijk de inspirerende collecties van de verschillende designers en maak uw keuze. U zult vast en zeker de perfecte bril voor op de golfbaan vinden.

Golf brillen bij Mister Spex voldoen aan de eisen die u er als golfspeler aan mag stellen. Om te beginnen zijn ze natuurlijk stijlvol en hebben ze een mooie, vaak opvallende vormgeving. Maar nog belangrijker: ze blijven prima op hun plek zitten terwijl u de perfecte swing maakt.

De kleur van de lenzen van de golfbril is belangrijk omdat u er ook bij extreme weersomstandigheden goed door wilt kunnen kijken. Maar de correctie die de lenzen bieden is natuurlijk ook van het grootste belang. U kijkt immers in korte tijd zowel dichtbij als ver weg.

Onder de golf brillen bij Mister Spex vindt u brillen van merken als Adidas en Oakley. Er is keuze uit super sportieve modellen en stijlvolle, modieuze modellen. Golf brillen bij Mister Spex zijn altijd van de beste kwaliteit. Zoek op designer, materiaal of model en vindt de perfecte golf bril. Maak vooral gebruik van de pasmogelijkheden op de website!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.