We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk SPY +
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

SPY + Merken


Spy + bij Mister Spex

Spy + is de naam van de zonnebrillenlijn van een groep vrienden uit Californië uit de actie- en motorsportwereld, die van mening waren dat sportzonnebrillen wel een upgrade verdienden. Hun innovatieve brillen werden al snel een begrip in de sportwereld. Hoewel de roots van de makers in de sportwereld liggen, is dat zeker niet de enige markt waar zij zich op richten. De brillen zie je dan ook regelmatig terug bij mode-evenementen en ook in de muziek- en entertainmentindustrie ontbreekt het de zonnebrillen niet aan enthousiaste dragers.

Het ontwerp van de Spy + zonnebrillen is niet alleen prettig op het oog, maar het bedrijf blijft de grenzen van de technologie opzoeken om de zonnebrillen te verbeteren. Lenzen die niet beslaan tijdens het sporten, die meer dan 99% van het verblinde licht van een laaghangende zon filteren, of die niet krassen, zijn slechts een paar van de innovaties die het bedrijf heeft geïntroduceerd. Het gebruik van materiaal van hoge kwaliteit, de eigentijdse stijl en het vooruitstrevende design, maken deze brillen uniek in hun klasse.

In het assortiment van Mister Spex vindt u een selectie van Spy + zonnebrillen die u kunt uitproberen. En bent u niet tevreden, dan kan de bril binnen 30 dagen gratis geretourneerd worden. Kijk onder Help en Service voor meer uitleg over onze service of voor antwoorden op andere vragen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.