We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Brillen Trends herfst/winter 2016/17
bij Mister Spex

Casual
Back to Black
Casual doet de grunge look herleven en kleurt de wereld zwart. Brillen met een dubbele brug en zwarte monturen trend voor de dames. De heren kunnen zich verheugen op brillen met een dubbele brug en black frames.

Sophisticated
Educated Style
Dit seizoen mogen ze weer, de ruitenmotieven. De dames combineren hun ruitpatroon look met brillen met tortoise patroon en hout- en hoorn-effect. De heren gaan voor ronde clubmasters en brillen met hoorn-effect.

Minimalistic
Minimal Modernity
Minimalisten weten ook dit seizoen wat ze doen. Ze leggen de focus op een handjevol kleuren en kiezen voor decente, lichte modellen. Bij de dames uit zich dat in brillen die transparant en licht zijn; ook de heren kiezen voor lichte brillen.

Classic
Utility Chic
Onder lagen blaadjes en sneeuw ligt een, veelzijdige najaarscollectie verstopt. Bij de dames zijn natuurlijke naturals en een mix van kunststof en metaal bijzonder geliefd, voor de heren zijn elegante metalen beugels en halfronde vormen dé eyecatchers.

Vintage
Ethnic
Vroeger was alles beter, óók in Brillenland. Bij de etnische stijl van de heren passen ronde brillen uit kunststof en brillen met een tortoise look. De dames gaan voor elegante clubmasters en tijdloze round & thin modellen.

Zonnebrillen Trends
herfst/winter 2016/17
bij Mister Spex

De zonnebrillen

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.