We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zonnebrillen Trends herfst/winter 2016/17
bij Mister Spex

Casual
Back to Black
Casual doet de grunge look herleven en hult zich geheel in het zwart. Zwart en grijs getinte zonnebrillen zijn de trends voor de dames. De heren en kunnen zich verheugen op all-black zonnebrillen.

Sophisticated
Educated Style
De dames dragen zonnebrillen met tortoise patroon en zijn daarmee dé eyecatchers van het seizoen. De heren weten dat de nerd look hartstikke cool is en zetten in op stoere ronde zonnebrillen.

Minimalistic
Minimal Modernity
Minimalisten kiezen dit seizoen voor een beperkt kleurpalet en voor eenvoudige, lichte modellen. Bij de dames uit zich dat in de vorm van transparent sun, dé zonnebrillentrend van het moment. De heren gaan voor zonnebrillen met modern metaal en plexiglas.

Classic
Utility Chic
Grijs, grijs en grijs zijn dé kleuren van dit seizoen. De dames geven kleur aan hun leven met cateye zonnebrillen met getinte glazen, de heren laten de zon binnen met zonnebrillen met een breed frame.

Vintage
Ethnic
De heren gaan vor zonnebrillen met een dun metalen frame: Het koele materiaal vormt een smaakvolle tegenhanger op de warme, winterse stoffen. Bij de dames is de gentlewoman look met special cuts zonnebrillen erg geliefd.

Brillen Trends
herfst/winter 2016/17
bij Mister Spex

De brillen

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.