We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Tommy Hilfiger
Amerikaanse lifestyle gecombineerd met iconische eyewear
Editorial: Tommy Hilfiger
De nieuwste brillen- en zonnebrillencollectie van Tommy Hilfiger combineert buitengewone designs met een vleug coolness. Het merk vergeet daarbij niet waar het voor staat en zet de typisch Amerikaanse stijl zoals altijd in de spotlights.
Een ronde zaak
Ronde metalen frames zijn geliefder dan ooit. Tommy Hilfiger gaat voor kleur en presenteert ze onder andere in rood en blauw. De zilver- en goudkleurige frames hebben kleine kleurspetters aan de beugeleindes.
Design in tweevoud
De dubbele brug was lange tijd de kroon op de geliefde Aviators, maar nu bewijst Tommy Hilfiger dat het designelement ook uitstekend past bij ronde of rechthoekige glazen. Ook met een vleug transparantie ziet de dubbele brug er uitstekend uit.
Zachte tinten
In de herfst mag het ook bij Tommy Hilfiger allemaal wat zachter. Als tegenhanger op het trieste grijs presenteert het modehuis brillen en zonnebrillen in zachte pasteltinten. Casual dubbele bruggen of transparante frames voegen een vleug verfijning toe.
Klassiekers uit kunststof
Voor wie houdt van klassiek, zijn de donkere frames uit kunststof een echte must. Bekende vormen zoals vierkante of panto frames bewijzen wederom een tijdloze favoriet te zijn.

Nog steeds niet het passende Tommy Hilfiger model gevonden? 

Naar de Tommy Hilfiger collectie

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.