We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Winter-Update

Coole zonnebrillen voor koele dagen

Winter update

Naar de producten
Keeping it casual
Deze zonnebrillen zouden zomaar echte must-haves kunnen worden. Waarom? Het transparante frame en de gekleurde glazen zijn zo esthetisch, dat verdere details en extra's helemaal niet nodig zijn.

Meer highlights

Lekker sportief
Wie ook tijdens de après-ski wil vasthouden aan het unieke piste-gevoel, kiest deze wintervakantie voor een zonnebril met sportief design. Deze zonnebrillen hebben de typische XL-look van een skibril, maar zijn ook bijzonder geschikt voor de dagelijkse momenten.

Meer highlights

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Zonnebrillen

(38)


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.