We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Futuristische zonnebrillen


Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

6

Futuristische zonnebrillen


Futuristische zonnebrillen bij Mister Spex

De laatste jaren zijn zonnebrillen in steeds meer kleuren, maten en modellen te verkrijgen. Voor wie houdt van moderne en vernieuwende modellen, heeft Mister Spex een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle futuristische zonnebrillen die uw ogen een veilige bescherming bieden tegen UV-straling. Want ook in de toekomst en de ruimte schijnt de zon. Bij de speciale vormen en verschillende monturen vindt ook u ongetwijfeld uw droommodel terug.

A walk in the future. Het zou de perfecte gelegenheid zijn om onze futuristische zonnebrillen uit te proberen, maar gelukkig valt u er in onze eigen tijd ook niet mee uit de toon. Futurisme heeft mensen altijd aangetrokken en is sterk in de mode nu. De futuristische modellen zijn goed voor elke gelegenheid en gaan niet snel vervelen. Enkele van de aangeboden merken zijn: Oakley, Vogue en Emporio Armani.

Bij moderne zonnebrillen, hoort ook een moderne manier van shoppen. Kies makkelijk van thuis uit uw favoriete model en pas hem vervolgens online in 3D. Zonnebrillen voor 2 pm besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Geniet van een snelle levering en gratis retourneren. Met de futuristische zonnebrillen van Mister Spex, leek de toekomst nooit eerder zo aanlokkelijk.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.