We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Gant

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Gant
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Gant Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Gant zonnebrillen bij Mister Spex

De zonnebrillen van het in New Haven gestichte Gant dragen het stempel van vakmanschap en liefde voor detail. De Gant zonnebrillen bij Mister Spex getuigen stuk voor stuk van kwaliteit en uniek design. Dames en heren vinden hier hun keuze in sportieve, stoere en modieuze designs. Zowel de innerlijke piloot als uw modegevoel worden in u aangewakkerd met een van deze zonnebrillen. Uw ogen worden beschermd met een zonnebril die voor uw omgeving een streling is voor het oog.

Kiezen voor de Gant zonnebrillen bij Mister Spex is kiezen voor een zelfbewuste, eigentijdse look. De glazen, allemaal uitgerust met een UV 400 filter, garanderen u een optimale bescherming. De Gant zonnebrillen bij Mister Spex zijn robuust zonder in te boeten aan stijl en elegantie. Een stijlvolle zonnebril die tegen een stootje kan en uw garderobe accentueert: een succesvolle combinatie waarmee u hoge ogen gooit.

Met het kiezen van een van de Gant zonnebrillen bij Mister Spex hebt u de vrijheid om thuis uit te proberen: u kiest 4 monturen, test deze 10 dagen uit en dat 100% gratis. Mister Spex maakt zijn naam als Europa's favoriete online opticien meer dan waar: 1,5 miljoen tevreden klanten kunnen dat getuigen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.