We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Jil Sander
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Jil Sander Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Jil Sander zonnebrillen bij Mister Spex

Wanneer u met het oog op de aankomende zomer op zoek bent naar een goede modieuze zonnebril, dan moet u de collectie Jil Sander zonnebrillen bij Mister Spex beslist gezien hebben. De Duitse Designer Jil Sander opende in 1967 haar eerste boetiek in Hamburg. Met een allround aanbod van trendy kleding, accessoires, parfums en lifestyle producten is de merknaam Jil Sander nu al bijna 50 jaar stevig verankerd in de modebranche.

Jil Sanders staat bekend om de geweldige stijl en klasse en elegante luxueuze designs van alle producten en artikelen van het merk. In de collectie Jil Sander zonnebrillen bij Mister Spex herkent u direct de hand van originele ontwerpers die met veel gevoel voor actuele trends unieke zonnebrillen hebben ontworpen die ook nog eens opvallen door hun optimale zonwerende werking.

Als u de Jil Sander zonnebrillen bij Mister Spex ziet bent u direct verkocht. Mister Spex is, als populairste online opticien van Europa, hét adres voor fashion forward dames en heren die gaan voor kwaliteit, comfortabele pasvormen en hippe looks. Dat u daarbij mag rekenen op uitmuntende service en een snelle levering, is voor de professionals van Mister Spex een vanzelfsprekendheid. Op de website kunt u met hoogwaardige 3D-techniek zoveel modellen uitproberen als u wilt en desgewenst mag u thuis ook nog eens 4 verschillende exemplaren testen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.