We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk John Galliano
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

John Galliano Zonnebrillen


John Galliano zonnebrillen bij Mister Spex

De Britse modeontwerper John Galliano maakt hippe zonnebrillen van uitstekende kwaliteit. Europa’s grootste online opticien Mister Spex toont u een prachtige collectie zonnebrillen van deze designer. U zult aangenaam verrast zijn bij het zien van de unieke modellen met zeer goede technische specificaties. De UV-werende werking is prima in orde terwijl de verschillende duurzame monturen op en top trendy zijn!

Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten gingen u al voor met een aanschaf bij Mister Spex. En dat is niet zo vreemd wanneer u bedenkt dat deze specialist zeer klantgericht te werk gaat en bovendien een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kent. Dat dit ook geld voor de zonnebrillen van John Galliano kunt u met eigen ogen zien in de online shop op de website. Hier vindt u topbrillen die passen bij diverse eigentijdse outfits.

Kiezen voor Mister Spex is kiezen voor betrouwbaarheid en gemak. U heeft de keuze uit meer dan 2000 designerbrillen van de hand van 60 goed bekendstaande ontwerpers. Het is mogelijk om met een moderne 3-D techniek al meerdere modellen online uit te proberen. En dan mag u ook nog eens 4 John Galliano zonnebrillen 10 dagen lang in uw eigen vertrouwde omgeving thuis testen!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.