We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk John Galliano
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

John Galliano Zonnebrillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


John Galliano zonnebrillen bij Mister Spex

De Britse modeontwerper John Galliano maakt hippe zonnebrillen van uitstekende kwaliteit. Europa’s grootste online opticien Mister Spex toont u een prachtige collectie zonnebrillen van deze designer. U zult aangenaam verrast zijn bij het zien van de unieke modellen met zeer goede technische specificaties. De UV-werende werking is prima in orde terwijl de verschillende duurzame monturen op en top trendy zijn!

Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten gingen u al voor met een aanschaf bij Mister Spex. En dat is niet zo vreemd wanneer u bedenkt dat deze specialist zeer klantgericht te werk gaat en bovendien een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kent. Dat dit ook geld voor de zonnebrillen van John Galliano kunt u met eigen ogen zien in de online shop op de website. Hier vindt u topbrillen die passen bij diverse eigentijdse outfits.

Kiezen voor Mister Spex is kiezen voor betrouwbaarheid en gemak. U heeft de keuze uit meer dan 2000 designerbrillen van de hand van 60 goed bekendstaande ontwerpers. Het is mogelijk om met een moderne 3-D techniek al meerdere modellen online uit te proberen. En dan mag u ook nog eens 4 John Galliano zonnebrillen 10 dagen lang in uw eigen vertrouwde omgeving thuis testen!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.