We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Joop
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

11

Joop Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Joop zonnebrillen bij Mister Spex

De Joop zonnebrillen bij Mister Spex zijn een logisch vervolg op het succes van het Duitse mode- en cosmeticamerk dat in 1978 door Wolfgang Joop werd opgericht. Dit krachtige lifestylemerk staat tegenwoordig voor kwalitatief goede trendy kleding, accessoires, parfums en brillen. De beste parfumeurs en designers hebben het merk gemaakt tot de topper die het vandaag de dag is.

In het aanbod van de collectie Joop zonnebrillen bij Mister Spex zullen de trendwatchers onder u zich direct herkennen. Smaakvolle en moderne ontwerpen die zijn uitgevoerd in populaire kleurstellingen kenmerken het hele assortiment. Casual, klassiek, tijdloos en zakelijk zijn begrippen die passen binnen de gevarieerde collectie Joop zonnebrillen bij Mister Spex. Los van de optische kwaliteiten zijn ook de technische aspecten bij alle Joop zonnebrillen dik in orde!

Mister Spex is Europa's nummer 1 online opticien. Dankzij een uitstekende marketing- en inkoopstrategie kennen de ruim 2000 verschillende designerbrillen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u nu ook in staat om een geslaagde keuze te maken uit onder andere de collectie aantrekkelijke Joop zonnebrillen bij Mister Spex. De goede garantievoorwaarden, de super snelle levering en de zeer klantvriendelijke service waarbij u kosteloos online en thuis diverse monturen kunt uitproberen, maken uw aanschaf bij Mister Spex nog aantrekkelijker.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.