We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Kleur montuur
Glaskleur
Materiaal
Prijs in EUR

Joop Zonnebrillen

(1)
  • Joop
Producten 1 tot 1 van 1

Joop zonnebrillen bij Mister Spex

De Joop zonnebrillen bij Mister Spex zijn een logisch vervolg op het succes van het Duitse mode- en cosmeticamerk dat in 1978 door Wolfgang Joop werd opgericht. Dit krachtige lifestylemerk staat tegenwoordig voor kwalitatief goede trendy kleding, accessoires, parfums en brillen. De beste parfumeurs en designers hebben het merk gemaakt tot de topper die het vandaag de dag is.

In het aanbod van de collectie Joop zonnebrillen bij Mister Spex zullen de trendwatchers onder u zich direct herkennen. Smaakvolle en moderne ontwerpen die zijn uitgevoerd in populaire kleurstellingen kenmerken het hele assortiment. Casual, klassiek, tijdloos en zakelijk zijn begrippen die passen binnen de gevarieerde collectie Joop zonnebrillen bij Mister Spex. Los van de optische kwaliteiten zijn ook de technische aspecten bij alle Joop zonnebrillen dik in orde!

Mister Spex is Europa's nummer 1 online opticien. Dankzij een uitstekende marketing- en inkoopstrategie kennen de ruim 2000 verschillende designerbrillen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo bent u nu ook in staat om een geslaagde keuze te maken uit onder andere de collectie aantrekkelijke Joop zonnebrillen bij Mister Spex. De goede garantievoorwaarden, de super snelle levering en de zeer klantvriendelijke service waarbij u kosteloos online en thuis diverse monturen kunt uitproberen, maken uw aanschaf bij Mister Spex nog aantrekkelijker.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.