We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Karmawood
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Karmawood Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karmawood zonnebrillen bij Mister Spex

Met Karmawood is het houten brilmontuur weer helemaal terug. Vier Duitse vrienden bedachten en ontwikkelden in 2012 het idee om een quasi achterhaald concept in een eigentijds jasje te steken. Het werd een directe hit! De Karmawood zonnebril is vandaag de dag een absoluut toonbeeld van innovatie en stijl.

Karmawood zonnebrillen worden niet van kunststof vervaardigd, maar van echt hout; biomassa hout. Dit is een compositie van restmateriaal, dus 100% ecologisch neutraal. In de Karmawood grondstof zorgen onder meer bamboe en sandelhout voor flexibiliteit en bewerkbaarheid, mahonie voor stabiliteit en duurzaamheid en zebrano voor de unieke houtglans. Vanwege de minder compacte structuur is de bundeling aanzienlijk lichter in gewicht dan standaard hout. Alle elementen van het montuur worden bovendien met computergestuurde CNC machines uitgesneden, waardoor de ontwerpers zelfs de kleinste details bij het neusstuk en de oortips kunnen uitwerken.

Karmawood produceert modellen voor dames en heren in de klassieke aviator stijl, de wayfarer vorm en het cateye en vlinder genre. De glazen van de zonnebrillen hebben allen een passende bruine tint en zijn voorzien van excellente UV-filters.

Een zonnebril van Karmawood eleveert de drager tot een markante trendsetter. Mister Spex biedt u de optie om thuis te ervaren hoe licht en comfortabel de houten monturen aanvoelen. Geheel kosteloos kunt u 4 modellen 10 dagen lang uit proberen. Over trend zetten gesproken.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.