We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Max Mara
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

3

Max Mara Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Max Mara zonnebrillen bij Mister Spex

Met de Max Mara zonnebrillen bij Mister Spex heeft u een bijzondere collectie ontdekt waarmee u op alle fronten uw voordeel kunt doen als moderne brillenliefhebber. De Max Mara zonnebrillen bij Mister Spex zijn modieus, comfortabel en van een voortreffelijke kwaliteit waarin vakmanschap en gevoel voor trends besloten liggen. Met uw persoonlijke keuze bent u verzekerd van een unieke bril met een uitstekende zonwerende werking en eigentijdse features.

Max Mara is een allround fashionlabel dat trendy kleding, schoenen en accessoires maakt voor modebewuste dames die streven naar eigenheid in hun outfit. Smaakvolle zakelijke designs en erg leuke casualmodellen met een relaxte uitstraling zorgen voor een ruime keuzemogelijkheid in het aanbod Max Mara zonnebrillen bij Mister Spex. Hier vindt iedere fashionista beslist een of meerdere exemplaren die een welkome bijdrage leveren aan een spectaculaire totaallook.

Mister Spex is een gerenommeerde online opticien die als de meest favoriete van Europa geldt. Dankzij een zeer snelle levering, het grote assortiment van ruim 2000 designerbrillen en zonnebrillen plus de mogelijkheid om online én thuis veel modellen uit te proberen, is de service Van Mister Spex zeer goed en eigentijds. Ook de garantie, de voorwaarden en de mogelijkheden tot retourzending zijn bij Mister Spex dik in orde.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.