We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Papp UV
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

3

Papp UV Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Papp UV zonnebrillen bij Mister Spex

Papp UV zonnebrillen combineren een stijlvol design met het gebruik van ongewone materialen: gerecycled afvalhout en karton. Deze milieuvriendelijke, unieke zonnebril komt voort uit de geest van ontwerper en kunstenaar Cantemir Gheorghiu. De Papp UV zonnebrillen bij Mister Spex overtuigen met moderne en minimalistische designs en een uit één stuk vervaardigd frame, dat licht, flexibel en veerkrachtig is. U klapt deze bijzondere zonnebril zo in en stopt deze in uw zak, zonder dat deze beschadigd raakt. Een Papp UV zonnebril heeft, zoals de naam al aangeeft, een optimale bescherming tegen fel zonlicht.

Met de duurzame Papp UV zonnebril, veroverde Gheorghiu eerste de harten van de hipsters in Berlijn en vervolgens die van vele trendbewuste en eigenzinnige mannen en vrouwen. De zonnebril kent in stilistisch opzicht geen grenzen. Vrijwel elke bekende brillenvorm komt terug in de collectie Papp UV zonnebrillen bij Mister Spex. Van een Wayfarer tot een pilotenbril, maar dan van hout of katoen. De kleuren variëren van natuurlijk bruin en zwart tot warm turquoise en fris geel. Aan het uiteinde van de beugels zijn aansprekende aluminium plaatjes met klinknagels aangebracht. De buigzame beugels en neusvleugels garanderen een perfecte pasvorm.

Elk item uit het aanbod Papp UV zonnebrillen bij Mister Spex is een blikvanger in het straatbeeld. Deze zonnebril is licht, duurzaam en onverwoestbaar. De niet-reflecterende kunststof glazen zijn uitgerust met een krasbestendig polarisatiefilter. Een Papp UV is een originele en praktische zonnebril, die natuurlijk niet in het assortiment van Europa's grootste online opticien mag ontbreken. Mister Spex heeft meer dan 2.000 monturen van 60 designers in de aanbieding en een klantenkring van 1,5 miljoen. Profiteer ook van een voordelige Papp UV zonnebril en de snelle en traceerbare bezorging via DHL.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.