We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Quiksilver Zonnebrillen

(1)
  • Quiksilver
Producten 1 tot 1 van 1

Quiksilver zonnebrillen bij Mister Spex

De Quiksilver zonnebrillen bij Mister Spex brengen een unieke combi van weergaloos design, comfort en kwaliteit voor iedereen onder handbereik. Wanneer u graag een goede functionele zonnebril wilt hebben die er ook nog eens stijlvol uitziet, dan heeft het assortiment Quiksilver zonnebrillen bij Mister Spex de oplossing voor u voorhanden. Hier vindt u beslist een bril die past bij uw wensen en eisen en u verrast met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Quiksilver is een merk dat afkomstig is uit de snowboard en surftraditie. Snelheid qua kleur en gestroomlijnde designs maken dan ook de dienst uit bij dit hippe merk dat sportieve modeliefhebbers weet te verleiden met een messcherpe collectie Quiksilver zonnebrillen bij Mister Spex. Bij een sportieve outfit of een vlotte casuallook zijn de brillen uit deze serie bijzondere smaakmakers waarmee u uw favoriete outfit een geweldige extra touch mee geeft door de adembenemende features.

Het ruime aanbod van 2000 designerbrillen en zonnebrillen, zet Mister Spex als premium online opticien stevig op de kaart. Daarnaast zijn de supersnelle levering, de optimale service en het grote gebruikersgemak van de website en de mogelijkheden tot bestellen absolute voordelen voor u als klant. Ook de moderne 3D techniek van de virtual fitting waarmee u online monturen kunt uitproberen is helemaal van deze tijd en gericht op uw gebruikersgemak!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.