We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Roberto Cavalli
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Roberto Cavalli Zonnebrillen

Hallo, nieuw jaar!

15% korting op brillen & zonnebrillen

Vouchercode: new-msx-17

Meer lezen


Roberto Cavalli zonnebrillen bij Mister Spex

Het merk Roberto Cavalli is opgericht aan het begin van de jaren zeventig. In 1972 was de officiële opening van de eerste kledingwinkel die zich in Saint-Tropez vestigt. Het merk staat voornamelijk bekend om het gebruik van dierenprint in hun producten. Daardoor wordt het als erg creatief en innovatief gezien. Naast kleding en accessoires ontwerpt Roberto Cavalli ook brillen.

De Roberto Cavalli zonnebrillen bij Mister Spex staan bekend om hun speelse details en vernieuwingen op elk vlak. Wanneer u een blik op de zonnebrillen werpt, ziet u gelijk dat er bijzonder veel aandacht aan het ontwerp is besteed. De van plastic gemaakt monturen zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. De merknaam staat duidelijk weergegeven op de linkermontuur vanuit draagperspectief. Aangezien Robert Cavalli een vooraanstaand merk is, creëren de Roberto Cavalli zonnebrillen bij Mister Spex een bepaalde status.

Mister Spex heeft wereldwijd een hoog aanzien en heeft een assortiment van meer dan 2000 monturen. Gratis retourneren is mogelijk binnen 30 dagen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.