We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Smith Optics
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Smith Optics Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Smith Optics zonnebrillen bij Mister Spex

Smith Optics zonnebrillen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in veel verschillende ontwerpen die modieuze dames en heren weten aan te spreken. Kwaliteit, comfort en stevige trendy looks zijn in de collectie Smith Optics zonnebrillen evenredig goed verdeeld. Strak modern design en tijdloze klassiek met een twist modellen zorgen voor een aangename mix die het kenmerkende karakter van de Smith Optics zonnebrillen bij Mister Spex onderstreept.

Smith Optics werd in 1965 opgericht in Sun Valley in de Amerikaanse staat Idaho. Al 50 jaar maakt het merk eersteklas brillen en zonnebrillen die tot de top van het segment behoren. De beste designers geven de collectie van Smith Optics zonnebrillen bij Mister Spex met een origineel gebruik van eigentijdse vormgeving en prachtige trendy kleuren een unieke touch mee. Zo is er een bijzondere serie zonnebrillen ontstaan die staat als een huis!

Mister Spex maakt zijn status als de nummer 1 online opticien van Europa absoluut waar. U heeft de keuze uit meer dan 2000 brillen van zeker 60 bekende designers. Daarnaast kent Mister Spex een snelle levering van alle modellen uit het assortiment. Wanneer u een zonnebril vóór 14:00 bestelt, dan heeft u deze de volgende dag al in uw bezit. Dit en alle overige klantvriendelijke voorwaarden zorgen ervoor dat Mister Spex altijd de beste keuze is voor kritische brillenliefhebbers.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.