Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Spektre Zonnebrillen

(1)
Producten 1 tot 1 van 1

Spektre zonnebrillen bij Mister Spex

Met trots presenteert Mister Spex dit toonaangevende merk van Milaanse origine. Spektre zonnebrillen zijn populair onder diverse designers, fashionista's, topmodellen en stylisten. De 'look and feel' van het merk kenmerkt zich door een perfecte mix van elegantie en street style. Zeer geschikt voor een moderne uitstraling waarbij kwaliteit en authenticiteit een belangrijke rol spelen. De productie van Spektre zonnebrillen wordt volledig in Italië vervaardigd, waardoor de consument kan rekenen op een origineel signatuur gecombineerd met een hoogwaardig ontwerp.

De zonnebrillen van Spektre zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden en lifestyles. Van een luxe vakantie in het Caribische gebied tot een ski-vakantie in de Alpen; de bril gaat gewoon mee! Door de iconische frames zijn de ontwerpen veelal onconventioneel en passend bij een uitgesproken karakter. Het merk is een echte trendsetter op de markt en innoveert onafhankelijk van andere hypes. Door extra aandacht te besteden aan het design, de vorm, details, verschillende materialen en kleurgebruik zijn de Spektre zonnebrillen van ongekende kwaliteit en altijd origineel. Het is net díe accessoire die een outfit helemaal afmaakt.

Slechts bij een beperkt aantal geselecteerde online opticiens kunt u voor dit product terecht. Mister Spex is niet voor niets geselecteerd om dit merk te mogen verkopen. Met meer dan 2000 designer monturen is het Europa's favoriete online opticien. Inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten die Mister Spex aanbevelen. De monturen zijn al virtueel te proberen met gebruik van 3D technologie. En valt het thuis toch nog tegen? Dan kunt u het item bij ons binnen 30 dagen gratis retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.