We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Spektre
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

8

Spektre Zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Spektre zonnebrillen bij Mister Spex

Met trots presenteert Mister Spex dit toonaangevende merk van Milaanse origine. Spektre zonnebrillen zijn populair onder diverse designers, fashionista's, topmodellen en stylisten. De 'look and feel' van het merk kenmerkt zich door een perfecte mix van elegantie en street style. Zeer geschikt voor een moderne uitstraling waarbij kwaliteit en authenticiteit een belangrijke rol spelen. De productie van Spektre zonnebrillen wordt volledig in Italië vervaardigd, waardoor de consument kan rekenen op een origineel signatuur gecombineerd met een hoogwaardig ontwerp.

De zonnebrillen van Spektre zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden en lifestyles. Van een luxe vakantie in het Caribische gebied tot een ski-vakantie in de Alpen; de bril gaat gewoon mee! Door de iconische frames zijn de ontwerpen veelal onconventioneel en passend bij een uitgesproken karakter. Het merk is een echte trendsetter op de markt en innoveert onafhankelijk van andere hypes. Door extra aandacht te besteden aan het design, de vorm, details, verschillende materialen en kleurgebruik zijn de Spektre zonnebrillen van ongekende kwaliteit en altijd origineel. Het is net díe accessoire die een outfit helemaal afmaakt.

Slechts bij een beperkt aantal geselecteerde online opticiens kunt u voor dit product terecht. Mister Spex is niet voor niets geselecteerd om dit merk te mogen verkopen. Met meer dan 2000 designer monturen is het Europa's favoriete online opticien. Inmiddels zijn er meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten die Mister Spex aanbevelen. De monturen zijn al virtueel te proberen met gebruik van 3D technologie. En valt het thuis toch nog tegen? Dan kunt u het item bij ons binnen 30 dagen gratis retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.