We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk SPY +
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

2

SPY + Zonnebrillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Spy + zonnebrillen bij Mister Spex

Spy + is wereldwijd bekend en nu ook verkrijgbaar bij online opticien Mister Spex. Spy + zonnebrillen worden gekenmerkt door de vrolijke en frisse kleuren die iedere bril heeft. Daarnaast hebben de zonnebrillen van Spy + een zeer breed aanbod wat monturen betreft, grote en kleine glazen, sportieve en klassieke brillen. Ook door de unieke prints vallen de brillen op.

Spy + zonnebrillen zijn uitermate geschikt voor een warme zomerdag en dat komt vooral door de felle zomerse kleuren die de brillen hebben. Ook voor een actievere dag zijn de brillen geschikt, er zijn ook veel sportieve modellen te vinden bij Mister Spex. Naast de felle kleuren op de monturen heeft Spy + ook unieke gekleurde glazen, zo zijn er brillen te vinden met bijvoorbeeld rode of blauwe glazen. Ook bij de klassiekere look kan Spy + prima te combineren zijn, er is ook een minder opvallende collectie met onder andere zwarte of grijze monturen met zwarte glazen. Spy + heeft dus voor ieder wat wils, sportief, zomers of juist klassiek.

De brillen van Europa's favoriete online opticien Mister Spex bevatten UV bescherming, extra gehard en antireflectie. Bestellen is snel en gemakkelijk. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u het binnen 30 dagen gratis retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.