We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zonnebrillen trends 2015

Ultra-platte zonnebrillen

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

1

Ultra-platte zonnebrillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ultra-platte zonnebrillen bij Mister Spex

Zonnebrillen zijn een must-have bij lekker weer, dat kan u onmogelijk ontgaan zijn. Denk aan al die mooie terrasjes, prachtige stranden en gezellige parkjes in het zonnetje. Pilotenbrillen, Catwalk model, spiegelglazen of al die andere casual varianten: de keuze is gigantisch. Mister Spex is gelukkig degene die u een overzicht biedt van de vele soorten varianten en modellen. Jarenlange ervaring van Europa's favoriete online opticien en een keuze uit meer dan tweeduizend monturen van zestig designers.

Zonnebrillen zijn er allang niet meer alleen in de welbekende modellen, de nieuwe trends schieten immers als paddestoelen uit de grond. Van die trends zullen er wellicht enkele overwaaien, maar als Europa's favoriete online opticien kunnen we u garanderen dat dat niet geldt voor de ultra-platte zonnebrillen bij Mister Spex. Ultra-platte zonnebrillen zijn superlichte brillenglazen met een uitstekend draagcomfort die worden aangeboden door enkele gerenommeerde brillenmerken.

Ontdek de mogelijkheden bij Mister Spex. Als u al precies weet wat u wilt, bestel dan uw zonnebril voor 14.00 want dan wordt het dezelfde dag nog verzonden! Toch nog andere modellen uitproberen? Dat kan, probeer bijvoorbeeld even het 3D pashok! Bij ons kunt u tevens tot dertig dagen zorgeloos retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.