We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Smalle zonnebrillen in jaren 90 stijl

Trend Preview: Back to the 90s

Het is nog even wachten op de volgende zomer, maar wij kijken alweer met één oog naar de zonnebrillen-trends van het volgende seizoen. En wat we zien, bevalt ons: super smalle designs die doen denken aan de stijl van jaren 90 en het verleden nieuw leven inblazen.

Back to the 90s

Ovaal is het nieuwe rond

Deze lente en zomer maken ronde XL-frames plaats voor smalle, ovale zonnebrillen. We mogen dus weer volop dromen van onze jaren 90 pophelden. De frames van metaal en kunststof hebben de verschillendste kleuren.

Back to the 90s

Meer highlights

Back to the 90s

Nieuwe hoeken

Vierkant is zo 2018! Deze smalle zonnebrillen zetten vol overtuiging in op polygonaal. Typerend voor deze look zijn fantasierijke, veelhoekige kunststof frames en extra brede beugels - in het zwart, wit of zelfs havana.

Meer highlights

Trapezekunstenaar

Deze brillen kunnen niet kiezen. Geeft helemaal niks: de trapeziumvorm, die een mix is tussen wayfarer- en cateye-design, laat ons modehart sneller kloppen.

Back to the 90s

Meer highlights


Trend preview: zonnebrillen voor het komende seizoen

De winter is nog niet echt begonnen, maar wij verheugen ons alvast stiekem op de zonnebrillen-trends van de lente en zomer van 2020. Voorpret is nu eenmaal de leukste pret. En ach, zo lang duurt die winter nu ook weer niet...

Zonnebrillen-trend lente & zomer 2020

Ze komen uit de jaren 90 en behoren tot de must-haves van het komende seizoen: smalle zonnebrillen. De dunne modellen zijn verkrijgbaar in de verschillendste varianten. Onze absolute top-3? Ovale frames, trapeziumvormige monturen met spits toelopende hoeken en polygon zonnebrillen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.