We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zonnebrillen-Trends Herfst/Winter 2018/19

van Mister Spex

Statement Pieces

Statement Pieces
Statement Pieces

Deze trend is een echt fashionstatement. De dames dragen zonnebrillen met opvallende logo's, de heren laten hun extravagante kant zien met bijzondere frames.

Vintage Flair

Vintage Flair
Vintage Flair

Deze zonnebrillen vieren een comeback en brengen voor de vrouwen de unieke charme van de jaren '60 terug. Ook de mannen kunnen zich verheugen op een vleug design-nostalgie met de nieuw vormgegeven Wayfarer modellen.

Liefde voor Detail

Liefde voor Detail
Liefde voor Detail

Bij deze trend draait alles om de kleine details. Bij de vrouwen zijn dit minimalistische modellen die overtuigen door ronde glazen en dubbele bruggen. De mannen mogen zich verheugen op zonnebrillen met verspiegelde glazen in neutrale kleuren.

Brillen-Trends
Herfst/Winter 2018/19

van Mister Spex

Naar de brillen

Zonnebrillen-Trends Herfst/Winter 2018/19 van Mister Spex

De zomer komt langzaam tot een einde maar dat is geen reden om sip te zijn. De intrede van de herfst en winter gaat namelijk ook gepaard met een nieuw modeseizoen. Een seizoen dat allerlei nieuwe trends voor ons in petto heeft, waarmee we de koude tijd uitstekend kunnen overbruggen.

Naar deze zonnebrillen-trends kijken de vrouwen uit

Voor het nodige wow-effect zorgen zonnebrillen die dankzij een opvallend logo laten zien van welk modehuis ze afkomstig zijn. Minstens net zo spannend zijn modellen die een jaren zestig flair ademen; als sensuele cateyes of met een geraffineerde dunne rand. Full Circle wordt het met de minimalistische zonnebrillen die dankzij ronde glazen en een dubbele brug echte blikvangers zijn.

Dit dragen de mannen deze herfst en winter

Futuristische tuttolente frames of gouden elementen: de mannen willen dit seizoen laten zien dat ze zich op modegebied niet hoeven te verstoppen. Ook goede oude designs mogen dit seizoen volop worden gedragen, bijvoorbeeld in de vorm van de cult-zonnebril Wayfarer die in een nieuw jasje is gestoken. De laatste trend zijn zonnebrillen die verspiegelde glazen in neutrale kleuren laten shinen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.