We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Dit zijn dé looks van het seizoen

Zonnebrillen-Trends Lente & Zomer 2019

De Lennon Update

Zonnebrillen van metaal veranderen dit seizoen van vorm. Ook Windsorbrillen beleven een revival dankzij nieuwe designaccenten.

Alles is Kleur

Met transparante tinten of licht gekleurde glazen: deze zonnebrillen bekennen kleur.

Motief Verliefd

Deze zonnebrillen laten compleet nieuwe patroon-varianten zien en bewijzen hoe veelzijdig Havana- en Tortoise-motieven zijn.

Fashion Insight

Wie op zoek is naar een opvallende look, gaat dol zijn op deze trend. Inspiratiebronnen zijn sportieve designs en een flinke dosis extravagantie.


Zonnebrillen-trends Lente & Zomer 2019

Eindelijk! De dagen worden weer langer, de temperaturen stijgen en de zon komt weer regelmatig tevoorschijn. Bij het begin van het warme jaargetijde horen frisse fashion looks. Welke zonnebrillen-trends de moeite waard zijn? Wij verklappen het.

Dit zijn dé zonnebrillen-trends van deze lente en zomer

De huidige zonnebrillen wekken herinneringen op aan het favoriete montuur van John Lennon, maar steken het bekende ronde frame wel in een nieuw jasje. Zowel geometrische en ovale vormen als Windsorringen staan de modellen buitengewoon goed. De tweede trend verrijkt het seizoen met de mooiste kleurvarianten. Transparante monturen in zachte tinten of semi-transparante glazen: de zonnebrillen bekennen kleur. Ook geliefde patronen zoals Havana en Tortoise versieren dit jaar de dames- en heren-zonnebrillen. Het bijzondere: de frames ogen extra groot en zijn rond of modern met blauwe glazen. Wie op modegebied over een dosis lef beschikt, kiest dit seizoen voor zonnebrillen die opvallen. Dit kan met sportieve monturen die nu ook buiten de piste of het veld gedragen mogen worden. Ze worden aangevuld door excentrieke vormen met futuristisch retro-allure.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.