We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zonnebrillentrends Lente/Zomer 2018

van Mister Spex

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Flat lenses, gekleurde glazen en rechte browlines maken de casual streetstyle helemaal af.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

De vrouwen gaan dit seizoen voor aviator modellen en semi-transparante glazen, de mannen kiezen voor clubmaster designs en doorzichtige frames.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

De dames en heren zonnebrillen hebben dit seizoen frisse blauwtinten. Op naar zee dus! Ook de pilotenbrillen in acetaat of met extravagante frames zijn bijzonder strand-proof.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

De vrouwen worden dit seizoen graag gezien met transparante frames en elegante cut-outs, de heren gaan voor ronde of ovale zonnebrillen of frames met een dubbele brug.


Brillentrends
Lente/Zomer 2018

bij Mister Spex

Naar de brillen

Zonnebrillentrends Lente/Zomer 2018 bij Mister Spex

Nieuw seizoen, nieuwe trends! Wat mannen en vrouwen dragen, is van invloed op hun eyewear keuzes. Ontdek nu de zonnebrillentrends van de lente en zomer 2018.

De zonnebrillentrends voor vrouwen

Casual of toch elegant? Deze balans vinden trendsetters dit seizoen met dames-zonnebrillen met gekleurde glazen en flat lenses. Terughoudender maar zeker niet minder spannend zijn de pilotenbrillen in subtiele kleuren en zonnebrillen met semi-transparante glazen. Het zijn de ideale begeleiders voor vrouwen die houden van natuurlijk. Wie in de zomer graag het zon, zee en strand gevoel wil aanwakkeren, gaat voor blauwe modellen of voor mondaine zonnebrillen die niet zouden misstaan in de kustplaatsjes van de Franse Rivièra. Transparante frames en elegante cut-outs onderstrepen de feminiene look.

Dit dragen de heren in de lente en zomer

Een reis naar het verleden? Dat is precies wat de mannen dit seizoen doen. Ze combineren de no nonsense mode van nu met de zonnebrillen-designs van vroeger. Bijzonder geliefd zijn ronde en ovale frames en dubbele bruggen. Liefhebbers van de kleur blauw halen hun mannenhart op met heren-zonnebrillen in verschillende blauwtinten. Aviators uit acetaat zijn bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik en voor uitstapjes naar St. Tropez en Bloemendaal. Bent u fan van een natuurlijke styling? Dan komt u dit seizoen bijzonder goed voor de dag met transparante frames en clubmaster-zonnebrillen. Opvallender zijn de flat lenses en rechte browlines, die zich uitstekend laten combineren met casual steetwear.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.