We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Zonnebrillen - Trends herfst/winter 2017/18

bij Mister Spex

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Dankzij de kleurrijke flat lenses ziet de toekomst voor de vrouwen er rooskleurig uit. De mannen maken met hun zonnebrillen met hout-effect een trendy uitstapje naar de jaren '70.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Met natuurlijke kleuren en extravagante modellen verlenen de vrouwen de casual stijl een vleug elegantie. De mannen laten zich inspireren door uniformen en onderstrepen hun stoere look met zonnebrillen in olijf en kaki.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Met extravagante frames, browlines en cateye-modellen bewijzen de vrouwen dit seizien over een gezonde portie lef te beschikken. De mannen kiezen voor zonnebrillen met een mix van moderne materialen.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

De minimalistische stijl is stukken veelzijdiger dan de naam doet vermoeden. De vrouwen kunnen zich verheugen over zonnebrillen met donkere, opvallende designs, de mannen over smalle metalen frames en duidelijke vormen.


Brillen - Trends
herfst/winter 2017/18

bij Mister Spex

Naar de brillen

Zonnebrillentrends herfst/winter 2017/18 bij Mister Spex

Wisselende seizoenen betekent wisselende trends, en dus blaast er ook deze herfst en winter een frisse mode-wind. Dankzij de grote diversiteit spot u gegarandeerd een eyewear look die bij u past.

Zonnebrillentrends voor de vrouwen

De verspiegelde flat lenses verlenen de zonnebrillen deze herfst en winter een moderne, futuristische look. Casual Chic zijn de zonnebrillen met olijf- en kakikleurige frames. De extravagante modellen maken een feminien statement terwijl de opvallende, zwarte zonnebrillen zorgen voor maskuliene accenten.

Zonnebrillentrends voor de mannen

De mannen gaan dit seizoen voor zonnebrillen met hout-effect en jaren '70 charme, of onderstrepen hun zakelijke kant met modellen uit metaal en acetaat. Voor wie houdt van opvallend onopvallend gaat voor zonnebrillen van metaal. De vierde en laatste trend overtuigt door frames in olijf of kaki tint.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.