Dit zijn dé looks van het seizoen

Zonnebrillentrends lente zomer 2020

Eindelijk, onze favoriete tijd van het jaar komt eraan! Daarmee bedoelen we niet alleen warme zomerdagen en heerlijk lange avonden – maar ook de nieuwste zonnebrillentrends. Ontdek hier op welke must-haves we ons mogen verheugen.

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Soms speels, soms met een verloop: deze ronde zonnebrillen passen perfect bij dit seizoen. De kleuren doen denken aan de gloeiend rode hemel op het einde van een warme zomerdag. Of dankzij zachte, donkere nuances aan avonden waarop eindeloos lang wordt gedanst.

Metallic Twilight

Meer highlights

Trend-Sonnenbrillen direkt virtuell anprobieren

https://www.misterspex.nl/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Beyond Frames

Beyond Frames

Deze trend doet grenzen vervagen, en wel vrij letterlijk: centraal staan zonnebrillen zonder rand. Het design oogt daardoor verfrissend vrij en ongedwongen. Ook een echte must-have dit seizoen: zonnebrillen waarvan het kristalheldere frame een spannend contrast vormt met de getinte glazen.

Meer highlights

Angular Characters

Angular Characters

In de categorie 'expressieve vormen' zijn deze zonnebrillen echte winnaars. Ze zijn niet rond en ook niet vierkant, maar hebben zes tot acht hoeken. Het resultaat? Een spannende mix van geometrische vormen.

Angular Characters

Meer highlights

Square Candy
Square Candy

Square Candy

Deze trend wakkert het verlangen naar suikerspinnen en ijsjes aan. Vierkante XL-zonnebrillen met nuances in snoepjesroze en bosbessenblauw zorgen voor heel veel zomerse voorpret. Van stoere kunststofmodellen tot sierlijke metalen frames: de zoete kleuren maken de mooiste zomerdagen nog mooier.

Meer highlights

Micro Moments

Micro Moments

Super slanke zonnebrillen zijn ook in de lente en zomer van 2020 van de partij. En hoe! Tot nu toe waren de frames met name terughoudend ovaal of rechthoekig. De nieuwste modellen hebben smalle Wayfarer- en Cateye-vormen en bewijzen gevoel voor design. Grijze en zwarte tinten zorgen voor een casual touch.

Micro Moments

Meer highlights

Zonnebrillentrends lente & zomer 2020

De dagen worden langer, de temperaturen stijgen langzaam. Dat kan maar één ding betekenen … de nieuwe eyewear-trends komen eraan! Ruim op tijd voor het nieuwe seizoen presenteren wij alvast de mooiste zonnebrillenlooks voor deze lente en zomer.

Dit zijn dé zonnebrillentrends van dit seizoen

Zo veelzijdig als de zonnebrillentrends dit seizoen zijn waren ze al lang niet meer. Van XL-modellen in suikerspin-kleuren tot smalle eyewear in grijs en zwart: de zonnebrillen veroveren onze harten in sneltreinvaart en zorgen ervoor dat we de trieste wintermaanden snel weer vergeten. Ook van de partij zijn zonnebrillen zonder rand en met een doorzichtig frame: luchtig en licht zomergenot! Voor een vleug extravagantie zorgen zes- en achthoekige designs. U droomt van lange, zwoele zomernachten? Dan vallen de modellen met zonsondergangsverloop of heerlijk koele tinten zeker in de smaak.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage