We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Zonnebrillen Preview 2018
De zonnebrillen-highlights van het komende seizoen
Exclusieve Trend Preview
Koude wind en stralende zonneschijn: ook in de winter zijn er volop momenten die vragen om een passende zonnebril. Omdat weinig leuker is dan in de winter alvast dromen van de volgende zomer, presenteren wij hier alvast de meest trendy zonnebrillen-designs van het komende seizoen.
Ronde Frames
Maakt u liever een trip naar de jaren zeventig dan dat u hiked door de bergen, dan zijn ronde zonnebrillen uw perfecte reisgenoot. Gouden en zilveren frames maken deze vintage-klassieker helemaal af.
Semi-Transparante Glazen
Zonnebrillen met semi-transparante glazen zijn casual én trendy, en mogen dit seizoen niet ontbreken. Bijzonder geliefd zijn gele glazen maar ook andere kleuren maken van deze look een echte eyecatcher.
Blauwe Designs
Wat is er fijner dan in de winter dromen van zon, zee en strand? Weinig. Gelukkig helpen deze zonnebrillen, die verkrijgbaar zijn van zacht azuurblauw tot intens kobalt, u alvast bij het aanwakkeren van de zomerse voorpret.
Transparante Frames
Zonnebrillen met transparante frames zijn de komende seizoenen echte must haves. De lichte ijskleuren bewijzen dat 'koel' en 'cool' heel goed samengaan.
Flat Lenses
De coolste look op de pistes? Zonnebrillen met Flat Lenses. De modellen vallen op door hun rechte lijnen en zijn vooral catchy met verspiegelde of Tuttolente glazen.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.