Levering naar Nederland en België

Wat zijn de bezorgkosten?

Er zijn geen verzendkosten voor geglazuurde brillen en zonnebrillen. Voor ongeglazuurde glazen (alleen bij aankoop van monturen) rekenen wij de getoonde verzendkosten.
Gratis verzending voor contactlenzen vanaf € 39.
Uw bestelling zal door ons worden verpakt en direct per DHL worden verzonden.

Wanneer zal mijn bestelling worden geleverd?

Een groot gedeelte van onze selectie kan direct verzonden worden. Contactlenzen, verzorgingsproducten, zonnebrillen en brillen om thuis uit te proberen kunnen doorgaans binnen 2 - 4 dagen worden geleverd.

Als het door u gekozen artikel niet direct beschikbaar is voor levering of het moet aan uw specificaties worden aangepast (zoals alle brillen op sterkte), dan zal de levertijd tijdens het bestelproces worden weergegeven. Wij verzenden uw bestelling zodra wij de nodige aanpassing hebben gemaakt of de benodigde onderdelen van onze fabrikant hebben ontvangen. Dit proces neemt doorgaans tussen 5 en 14 dagen in beslag. In uitzonderlijke gevallen kan het tot 4 weken in beslag nemen. De gemiddelde levertijd kunt u ook bij het artikeloverzicht terugvinden. 

Kan ik mijn bestelling naar een ander adres sturen?

Ja, dat kan. U kunt, bijvoorbeeld, uw nieuwe bril aan uw werkadres laten bezorgen. Vul simpelweg tijdens het bestelproces het gewenste bezorgadres in.


Wij verzenden niet naar Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba. 

Bezorging binnen Europa

Mister Spex levert naar heel Europa! Levertijd en bezorgkosten zijn afhankelijk van uw locatie.

Klik hier voor meer informatie over bezorging naar uw land