We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Boss Orange

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk BOSS ORANGE
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

BOSS ORANGE Brillen

(61)

BOSS ORANGE brillen, voor ieder wat wils

De collectie BOSS ORANGE brillen is op zijn zachtst gezegd uitgebreid en divers. Zowel op het vlak van glazen, vormen, kleuren als stijlen is er voor ieder type man of vrouw een BOSS ORANGE bril te vinden die een perfecte match vormt. In het aanbod standaardbrillen valt vooral de stijlvolle vormgeving en ingetogen klasse op. Ook bij de zonnebrillen is er een waaier aan wat meer opzichtige BOSS ORANGE brillen te vinden. Maar steeds even elegant en classy.

BOSS ORANGE brillen voor alle belangrijke momenten

Of het nu gaat om een functionele bril voor elke dag of een hippe zonnebril voor warme zomerdagen, het aanbod BOSS ORANGE brillen op Mister Spex heeft altijd het juiste model voor u in petto. Voor een dag op kantoor, een formele receptie of een chique feest zijn er verschillende brillen voor dames en heren met een effen zwart montuur en verfijnde accenten. Deze brillen ogen gedistingeerd en charmant. Voor zonnige dagen en zomervakanties zijn er BOSS ORANGE zonnebrillen in vrolijke kleuren die u meteen in een leuke stemming brengen. Ze zijn modieus, trendy en beschermen uw ogen optimaal tegen schadelijke uv-stralen van de zon. Hebt u glazen op sterkte nodig? Dan kunt u die ook bestellen voor uw zonnebril. Zo ziet u er geweldig uit en ziet u nog steeds zo scherp als wat.

Tal van BOSS ORANGE brillen om online te passen

Met een aanbod dat zo ruim is als dat van de BOSS ORANGE brillen is het geen sinecure om er een bril uit te kiezen die u het leukste vindt. Gelukkig kunt u op Mister Spex gebruikmaken van een 3D-tool die u de kans geeft om elke bril uit de collectie vooraf te passen op een virtuele manier. U neemt plaats voor de webcam of maakt gebruik van een foto en schuift elk BOSS ORANGE brilmontuur die u leuk vindt voor uw neus. U ziet in een klap hoe de bril u staat en welke uitstraling u ermee krijgt. Veranderen van montuur of kleur doet u met een simpele klik op de knop.

BOSS ORANGE brillen kopen bij Mister Spex

Mister Spex heeft zowel een ruime collectie BOSS ORANGE brilmonturen als zonnebrillen opgenomen in de online brillenwinkel. Zo hebt u een ruime keuze en is er zeker een model dat bij u past. Behalve BOSS ORANGE zijn er ook diverse andere gerenommeerde merken en trendy designers te verkrijgen zoals Ray-Ban en Ralph Lauren. Bovendien profiteert u van verschillende voordelen wanneer u bij Mister Spex een bril koopt.

  • Gratis verzending en retour
  • Ruime keuze aan brillen en zonnebrillen
  • Online passen in de 3D-tool
  • Veilige en versleutelde betaalopties
  • Glazen op sterkte indien gewenst

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.