Zo simpel is het:

 how to
 how to

1. Het passende model vinden & online passen.

Bij Mister Spex heb je de keuze tussen ruim 3.000 brillen. Dankzij onze filters heb je 80% meer kans om sneller een passend model te vinden. Of het gekozen model jou ook daadwerkelijk staat, bepaal je eenvoudig online - met een foto of via de webcam.
how to:
how to:

2. Tot 4 monturen bestellen & 10 dagen lang thuis passen.

Het vinden van de juiste bril kost tijd. Om je die tijd te geven, mag je bij ons 4 monturen 10 dagen lang gratis thuis passen. Klik hiervoor op de productpagina op de knop 'Thuis passen'.
 how to:
 how to:

3. Oogmeting bij jou in de buurt & glazen kiezen.

Zodra jij jouw favoriete model hebt gevonden, hebben wij je correctiewaarden nodig. Je vind deze op jouw brillenrecept van de oogmeting. Zijn de correctiewaarden niet bekend, laat ze dan tijdens een oogmeting bepalen bij één van onze partneropticiens. Kies daarna de gewenste glazen en wij zetten glazen 'op maat' in het gewenste montuur.
how to:
how to:

4. Jouw nieuwe bril is klaar! 30 dagen geldteruggarantie.

Binnen één tot twee weken wordt jouw nieuwe bril bij jou thuis afgeleverd. Om zeker te weten dat de bril optimaal zit, mag je de bril kosteloos laten afstellen bij één van onze partneropticiens. Valt de bril onverhoopt tegen, maak dan gebruik van onze 30 dagen geldteruggarantie.

Nu de perfecte bril vinden:
how to:

Damesbrillen

Ontdek nu
how to:

Herenbrillen

Ontdek nu
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel