Carrera Zonnebrillen

Carrera
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
98 Resultaten

Koop uw moderne, sportieve Carrera zonnebrillen online bij Mister Spex

Koop uw Carrera zonnebrillen in de online winkel van Mister Spex. Wij hebben een ruime collectie aan brillen voor dames en heren en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Onze klantenservice staat voor u klaar met kennis en advies voor het online kopen van al uw zonnebrillen, sportbrillen, contactlenzen en brillen op sterkte. Carrera ontstond in 1956, staat garant voor kwaliteit en met de New Champion ziet u er extra sportief uit. Met Carrera zit u safe.

Met Carrera zonnebrillen gaat u voor kwaliteit en perfectie

De passie voor sport en veiligheid wordt helemaal weerspiegeld in de zonnebrillen van Carrera. Het merk ontstond in 1956 toen ontwerper Wilhelm Anger zijn brillen vernoemde naar de meest uitdagende autorace in die periode: de Carrera Panamericana. Carrera specialiseerde zich in het maken van sportbrillen en breidde zijn lijn met brillen later uit. De eerste boost kwam er in 1977 met de lancering van de Carrera zonnebrillen. En met de Champion modellen kijkt Carrera naar de toekomst. De New Champion brillen zijn sinds 2015 een vaste waarde in onze online winkel. Mister Spex hecht dan ook, net als Carrera, veel belang aan kwaliteit en perfectie. Wij gaan voor een maximale klanttevredenheid. Daarom krijgt u bij ons een 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie. De Carrera zonnebrillen zitten perfect, beschermen uw ogen tegen fel zonlicht en zien er modern en sportief uit. Mister Spex heeft meerdere modellen Carrera zonnebrillen voor dames en heren in voorraad. Ontdek de brillen van Carrera nu in onze online winkel.

Mister Spex helpt u bij het online kopen van de juiste zonnebril

Bekijk het volledige assortiment aan brillen of maak gebruik van onze handige filters om een veel snellere en betere selectie te maken, die nauwer aansluit bij uw verwachtingen. In het zoekvenster voert u een merk of zoekterm in, zoals Carrera. Dan komt u meteen bij de brillen van Carrera terecht, waarbij ook een groot aantal Carrera zonnebrillen voor dames en heren zitten. Verder is het mogelijk om te selecteren op basis van geslacht: dames of heren, vorm, breedte, type en kleur. Wanneer u uw vorm van gezicht aankruist als filter, worden uit het algemene aanbod precies die Carrera zonnebrillen gehaald, die het best bij u passen. De Carrera zonnebrillen zijn online te koop met glazen in verschillende kleuren. We vertrekken vanuit de originele kleur, maar die kan worden aangepast. Net zoals de sterkte van de glazen. Kent u de sterkte die u nodig hebt? Dan passen we uw Carrera zonnebril onmiddellijk aan. Zo niet, verwijzen we u door naar onze partneropticien bij u in de buurt om een oogmeting uit te voeren. De glazen worden op basis van die resultaten aangepast. Zo voorzien we uw New Champion onder de Carrera zonnebrillen van focale of multifocale glazen, met eventueel een clean coating, kraswerende laag, super ontspiegeling of extra uv-filter.

Pas verschillende Carrera zonnebrillen dankzij onze 3D-technologie

Wilt u meerdere monturen uitproberen? Dan kunt u meteen zien welke Carrera zonnebril u het beste staat door gebruik te maken van onze 3D-technologie. Dit online hulpmiddel werd voor ons ontwikkeld en mag u gratis gebruiken om na te gaan of een montuur of kleur wel bij u past. Het is alsof u in de winkel staat en in de spiegel kijkt. Naast de New Champion Carrera zonnebrillen biedt Mister Spex ook andere merken zonnebrillen, sportbrillen en brillen op sterkte voor een scherpe prijs aan in de ruime online shop. Voor het online kopen van lenzen, neemt u het best contact op met onze klantenservice. Dat kan via ons gratis nummer. De algemene voorwaarden en meer uitleg vindt u ook op onze website terug. Bij alle brillen, zoals Carrera zonnebrillen, staat informatie die nuttig kan zijn om verschillende monturen met elkaar te vergelijken. Dat is ook zo bij andere merken en types brillen voor dames en heren.

Waarom uw Carrera zonnebril bij Mister Spex kopen?

  • wij hebben een ruime voorraad aan Carrera zonnebrillen

  • u koopt uw Carrera zonnebril tegen goede voorwaarden en een scherpe prijs

  • wij leveren uw Carrera zonnebril gratis bij u af, u betaalt geen verzendkosten

  • u kunt verschillende modellen Carrera zonnebrillen passen met onze 3D-technologie

  • Mister Spex heeft een groot netwerk van partneropticiens in uw buurt

  • de Carrera zonnebril wordt aangepast aan uw wensen en noden

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel