We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Biofinity
Verwijder alle filters

Merk

Fabrikant

5

Biofinity Contactlenzen


Biofinity contactlenzen bij Mister Spex

Heeft u een lange vlucht voor de boeg of vergeet u regelmatig uw lenzen uit te doen als u gaat slapen? Dan zijn Biofinity contactlenzen mogelijk iets voor u. Biofinity contactlenzen mogen maar liefst 30 dagen gedragen worden. Non stop, zowel overdag als ’s nachts. Ze zijn verkrijgbaar in sterktes van -12.00 tot en met +8.00.

Biofinity contactlenzen zijn de signature lenzen van het zeer geliefde CooperVision. Dankzij het nieuwe, gepatenteerde Aquaform materiaal zijn de lenzen extreem zacht. Ze passen zich daardoor optimaal aan aan de ogen en blijven ook tijdens het maken van snelle oogbewegingen, knipperen of wrijven op hun plek. Fijn als u autorijdt, sport, televisie kijkt of eindelijk toekomt aan dat nieuwe boek.

Biofinity contactlenzen laten daarnaast veel zuurstof door, waardoor droge, geïrriteerde ogen voorgoed tot het verleden behoren. Nadruppelen en eindeloos wrijven in de ogen is daardoor niet meer nodig. Dankzij het hoge watergehalte (48 procent), is het zicht van de lenzen kristalhelder en scherp. Kortom: Het draagcomfort van de Biofinity contactlenzen is erg hoog. Zó hoog dat u niet eens in de gaten heeft dat u lenzen draagt.

Dankzij de verhoogde zachtheid plaatst u de lenzen snel en gemakkelijk in uw ogen, en haalt u ze er even snel en gemakkelijk weer uit. De lichte Soft Blue tint zorgt ervoor dat u de lenzen makkelijk herkent, mocht u ze per ongeluk laten vallen of ze uit de houder willen halen.

Naast Biofinity contactlenzen bestaat de collectie lenzen van Mister Spex uit normale, zachte lenzen, die op de klassieke manier worden gedragen. Daarnaast kunt u bij Mister Spex terecht voor daglenzen (lenzen die na één dag weggegooid mogen worden) en voor gekleurde contactlenzen in alle soorten en maten. Mochten de lenzen onverhoopt niet bevallen, maakt u gebruik van onze 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.