We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Air Optix
Verwijder alle filters

Merk

Fabrikant

6

Air Optix Contactlenzen


Air Optix contactlenzen bij Mister Spex

U herkent het vast: Ogen die zó droog zijn, dat u constant uw lenzen moet uithalen om na te druppelen. Vaak gaat het een uur goed, voordat het hele ‘ritueel’ weer van voren begint. Niet ideaal, zeker niet als u voor uw werk veel tijd achter de computer of in de auto doorbrengt. Met de Air Optix contactlenzen van Ciba Vision is dat voorgoed verleden tijd: Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen met gevoelige ogen die een groot deel van de dag lenzen dragen.

Air Optix contactlenzen hebben een erg hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid is belangrijk voor de werking van het hoornvlies, dat veel zuurstof nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Met name computerarbeid, rokerige ruimtes en airconditioning tasten het hoornvlies aan en drogen het uit. De Air Optix contactlenzen voorzien het hoornvlies van voldoende zuurstof om de ogen de hele dag door vochtig en gezond te houden.

Verantwoordelijk voor het hoge draagcomfort is de geavanceerde "TriComfort Technologie", waardoor de lenzen minder snel uitdrogen en van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat comfortabel zitten. Eindeloos nadruppelen en wrijven in de ogen is daarmee voorgoed verleden tijd. Valt u een keer per ongeluk met de lenzen in in slaap, dan is er niks aan de hand. De Air Optix lenzen mogen (bij uitzondering) gerust een keer tijdens het (middag)slapen worden gedragen. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, wordt u niet wakker met uitgedroogde, gevoelige ogen.

Het draagcomfort van de Air Optix contactlenzen wordt daarnaast vergroot door het extra gladde oppervlak van de lenzen. Afzettingen uit het oog of van buitenaf, hechten daardoor niet. Het voorkomt dat u uw lenzen meerdere malen per dag uit moet halen om schoon te maken.

Heeft u last van astigmatisme of ouderdomsverziendheid, dan zijn de modellen AIR OPTIX for Astigmatism en AIR OPTIX Multifocal bijzonder geschikt voor u. Met de AIR OPTIX Night & Day, die een zuurstofdoorlaatbaarheid van maar liefst 175 Dk/t heeft, mag u uw lenzen 24 uur per dag dragen – in overleg met uw oogarts of opticien zelfs een hele maand lang.

Bestelt u uw Air Optix contactlenzen bij Mister Spex, dan profiteert u van een snelle, vriendelijke en resultaatgerichte service. Meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten gingen u voor. Na het plaatsen van uw bestelling, worden uw lenzen zo snel mogelijk verstuurd en door DHL bij u thuis bezorgd. 


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.