Acuvue

Bij Mister Spex kiest u uit wel 15 soorten Acuvue contactlenzen

Groot voordeel van lenzen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over welk model bij uw ogen past. Contactlenzen zijn de ideale oplossing voor mensen die niet graag een bril dragen of die er jonger willen uit zien. Ook voor contactlenzen is Mister Spex de aangewezen winkel voor u. Wij hebben een breed online assortiment Acuvue contactlenzen, marktleider in de contactlenzenwereld.

Kwaliteit

De Acuvue contactlenzen voldoen aan de hoogstekwaliteitseisen en bieden optimaal comfort. Zo voorkomt de gepatenteerde Hydraclear-technologie geïrriteerde ogen en verkleint de ingebouwde uv-filter het risico op staar. Vrijwel iedereen kan contactlenzen dragen, ongeacht leeftijd of levensstijl.

Voor elke wens een lens

Mister Spex heeft wel 110 soorten lenzen van bekende fabrikanten. Van Acuvue contactlenzen zijn er maar liefst 15 soorten, zowel torische als multifocale lenzen. Een bril hebt u niet meer nodig. Acuvue biedt dag- en weeklenzen aan. Daglenzen zijn ideaal als u niet alle dagen lenzen draagt. Ze zijn bovendien heel praktisch uit hygiënisch oogpunt, het aanschaffen van reinigings- en bewaarvloeistoffen is met deze Acuvue contactlenzen niet meer nodig.

Gemak dient de mens

Onze medewerkers van de klantenservice kunnen u adviseren over welke Acuvue contactlenzen het meest geschikt voor u zijn. Uiteraard is een meting door een opticien of oogarts noodzakelijk om de juiste waarden te meten. Dit kan bij u in de buurt bij een van onze partners.

Draagcomfort

Alle Acuvue contactlenzen hebben een erg hoog draagcomfort, een scherp zicht en ingebouwde uv-bescherming. Het reinigen van de lenzen is met daglenzen niet nodig, waardoor u tijd én geld bespaart. Reinigings- en bewaarvloeistoffen worden immers overbodig. Acuvue contactlenzen draagt u maximaal twee weken. Zo blijven ze schoon, vochtig en grotendeels vrij van bacteriën.

Bestelgemak

Bestel uw Acuvue contactlenzen gemakkelijk online bij Mister Spex. Ons zoekprogramma helpt u eenvoudig en snel verder. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst en uw correctiewaarden aan ons hebt doorgegeven, levert de bezorgservice de lenzen zo snel mogelijk bij u thuis. Acuvue contactlenzen leveren u comfort en zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Bij uw eerste bestelling kiest u het best voor een klein aantal. Mochten de lenzen niet naar wens zijn, kunt u binnen de 30 dagen gratis de lenzen retourneren.

Scherpe prijzen

Door onze schaalgrootte kunnen wij onze lenzen inkopen en verkopen tegen scherpe prijzen. Er zijn kortingen tot wel 40 procent mogelijk. Voor u als klant zijn er diverse veilige betalingsmogelijkheden.

Bij Mister Spex bent u als klant koning

  • Kortingen tot 40 procent bij de aankoop van Acuvue contactlenzen

  • Professioneel advies van onze klantenservice

  • Gratis oogtest door onze gecertificeerde opticiens

  • Snelle levertijden

  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf 39 euro

  • Gratis 30 dagen de lenzen thuis op proef

  • Mister Spex is goedgekeurd door Thuiswinkel Waarborg

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel