Air Optix

Air Optix

Air Optix®-lenzen voor een optimaal comfort en zicht

Droge, vermoeide of rode ogen: Mensen die lenzen dragen, weten hoe vervelend het is. Om dit soort klachten op de lange en korte termijn te vermijden is het belangrijk om de nodige tijd te investeren in het vinden van de perfecte contactlenzen. Want alleen met lenzen die perfect passen bij u en uw ogen zijn uw zicht en kijkcomfort optimaal. De geliefde Air Optix®-lenzen van de lensspecialisten Ciba Vision en Alcon worden door middel van innovatieve technologieën constant doorontwikkeld. Dankzij de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voelen de ogen lange tijd fris aan. De collectie lenzen van Air Optix® bestaat bij Mister Spex uit dag-week- en maandlenzen, nachtlenzen, multifocale lenzentorische lenzen en kleurlenzen op sterkte. Daarnaast bieden we voor ieder type lens een passende lenzenvloeistof.

Multifocale lenzen: ook op latere leeftijd perfect zien

Multifocale lenzen combineren verschillende oogafwijkingen en daarmee sterktes binnen één lens. Multifocale lenzen worden meestal relevant vanaf ons 40e, want op die leeftijd worden onze ooglenzen minder elastisch en wordt het moeilijker voorwerpen op verschillende afstanden scherp te zien. Multifocale lenzen zoals de Air Optix® plus HydraGlyde® Multifocal maken een vloeiend zicht van dichtbij tot veraf mogelijk en zijn daarmee perfect afgestemd op de wensen van mensen met ouderdomsverziendheid. Bij Mister Spex heeft u de keuze uit verschillende verpakkingsgroottes en u kunt uw correctiewaarden opslaan voor toekomstige bestellingen. Sluit u een abonnement bij ons af, dan bespaart u bovendien 10% vanaf de tweede levering.

Een optimaal zicht dankzij smart technologies

Contactlenzen van Air Optix® zorgen voor een perfect zicht en zitten bovendien lang goed. De succesformule? Smart technologies die constant worden verbeterd:

  • Dankzij de Air Optix® SmartShield® Technology hebben de Air Optix®-lenzen een hele dunne beschermingslaag die de lenzen beschermt tegen storende afzettingen – de hele maand lang.

  • Een permanente Moist-beschermingslaag voorziet de bovenkant van de lenzen constant met vocht, waardoor uw ogen langdurig fris en vochtig blijven.

  • Contactlenzen van Air Optix® worden gemaakt van een erg luchtdoorlatend materiaal, waardoor zuurstof altijd door de lenzen kan vloeien. De ogen voelen daardoor de hele dag fris aan en ze blijven wit en gezond.

Air Optix® Night & Day® – de lens waarop iedereen heeft gewacht

Indoen, vergeten dat u ze draagt, weer uitdoen: contactlenzen zijn zo relaxt in de omgang dat steeds meer mensen ervoor kiezen. Ook dankzij de vele innovaties neemt de populariteit alleen maar toe. Zo hebben de nieuwe Air Optix® Night & Day Aqua® lenzen een zes keer hogere zuurstofdoorlaatbaarheid dan gewone zachte lenzen. Bovendien is de bovenkant super glad en voorzien van een beschermende vochtlaag. De lenzen zijn daardoor erg comfortabel en kunnen zelfs ‘s nachts worden gedragen – tot 30 dagen en nachten aan een stuk (natuurlijk moeten uw ogen er wel geschikt voor zijn. Neem contact op met een opticien of oogarts voordat u kiest voor de Air Optix® Night & Day®). Bij Mister Spex bestelt u deze lenzen per drie of zes stuks.

Contactlenzen online bestellen bij Mister Spex: 5 uitstekende redenen

Als nummer 1 online opticien van Europa biedt Mister Spex een unieke eyewear-service met veel voordelen voor haar klanten:

Hoogwaardige brillen, zonnebrillen en contactlenzen van topproducenten en -merken tegen eerlijke prijzen.

Een snelle levering met 30-daagse geldteruggarantie (de blisterverpakking van de contactlenzen moet nog dicht zijn).

De optie contactlenzen op proef te dragen.

Een uitgebreide contactlenzen-gids met belangrijke informatie en tips over lenzen.

Regelmatig aantrekkelijke kortingen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel