Clariti Kontaktlinsen

Clariti Contactlenzen

Clariti contactlenzen bij Mister Spex

Het dragen van contactlenzen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Veel mensen wisselen het dragen van een bril af met het dragen van contactlenzen. Andere dragen het liefst altijd hun contactlenzen. Contactlenzen bieden dan ook veel gemak en bewegingsvrijheid. Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn lenzen die gemaakt zijn van siliconen hydragel. Dit materiaal zorgt voor een hoge mate van comfort. De lenzen bevatten maar liefst 58% water, zodat je bijna niet voelt dat je ze draagt.

De kromming van de lens is 8.4, dat is iets minder krom dan de gemiddelde lens. Ook daardoor zitten de lenzen zeer comfortabel.Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in de sterktes -10 tot en met +8. Verreweg de meeste contactlensgebruikers kunnen dus kiezen voor deze lenzen.

Clariti contactlenzen bij Mister Spex zijn van superieure kwaliteit en worden gemaakt door fabrikant Sauflon. Toch kan het zijn dat de lenzen u om welke reden dan ook niet bevallen. Stuurt u in dat geval binnen 30 dagen de lenzen retour. U krijgt dan zonder verdere vragen uw geld terug. Mister Spex Heeft de tevredenheid van zijn klanten hoog in het vaandel staan en biedt dan ook een ongevenaarde service en garantie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel