Heren zonnebrillen

Herren-Sonnenbrillen
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
5.207 Resultaten

Heren zonnebrillen van Mister Spex voor scherp zicht en goede looks

Heren zonnebrillen kiest u met een scherpe blik. Ze moeten comfortabel dragen, helder beeld geven en goed staan. De heren zonnebril is immers niet alleen functioneel, maar ook een veelzeggend onderdeel van uw outfit. Mister Spex helpt u de juiste heren zonnebril vinden. De zonnebril die laat zien wie u bent. Bekijk onze uitgebreide collectie heren zonnebrillen en zonnebrillen op sterkte van bekende merken. Pas de zonnebrillen die u aanspreken online, maak een keuze en plaats uw bestelling.

Zonnebrillen voor mannen met een heldere blik

Heren zonnebrillen nemen een belangrijke plaats in binnen het huidige modebeeld. De heren zonnebril is het stadium van alleen maar functioneel gebruiksartikel reeds lang gepasseerd. Met de juiste heren zonnebril onderstreept u uw persoonlijkheid. De zonnebril is daarmee een belangrijk element van uw outfit. Met uw heren zonnebril kunt u stoere mannelijkheid, klassieke elegantie of verleidelijkheid uitstralen. Of creativiteit, sportiviteit, avontuur, eigenzinnigheid……, wat u maar wilt. De combinatie van een model, de materialen en de kleurstelling van uw zonnebril dragen bij aan uw uitstraling.

Bekende stijliconen zijn de aviator of pilotenbril en de wayfarer, beide oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in de luchtvaart en in het verkeer. Deze stoere klassiekers zijn in een moderne uitvoering heel stijlvol. Bij ons vindt u naast de originele kleurcombinaties, ook trendy kleuren en spiegelende glazen. Zo wordt deze legendarische stijlicoon ineens een hippe heren zonnebril voor zelfbewuste mannen met een eigen blik op mode.

Wilt u liever een onopvallende zonnebril? Bekijk dan onze randloze modellen of de subtiele metalen monturen. U combineert ze moeiteloos met klassieke of gepolariseerde glazen. Bij Mister Spex vindt u ook veel heren zonnebrillen met glazen op sterkte. Bij één van onze partneropticiens kunt u een gratis oogmeting laten doen. U geeft de correctiewaarden door en wij leveren uw zonnebril op maat.

Met een zonnebril van Mister Spex bepaalt u zélf hoe u ziet en gezien wordt

Een zonnebril zorgt voor goed zicht. Dat betekent dat u, ook op zonnige dagen, een beter beeld heeft: u ziet scherper met een heren zonnebril uit de collectie van Mister Spex. Het betekent ook dat u beter gezien wordt. Door uw keuze voor een bepaalde heren zonnebril, laat u immers zien wie u bent. Dat maakt de keuze voor een zonnebril tot een belangrijk en veelzeggend issue. Mister Spex helpt u daarbij graag. We hebben een enorm aanbod van heren zonnebrillen van alle gerenommeerde merken en ook van nieuwe opkomende merken.

Via ons keuzemenu maakt u een keuze voor een bepaald model zonnebril. U kunt ook uw voorkeuren aangeven voor de kleur of het materiaal van uw montuur en voor de kleur van uw glazen. De meeste brillenglazen zijn leverbaar in een standaard uitvoering, spiegelend of gepolariseerd. De kleur en uitvoering van uw glazen is van invloed op hoe u de omgeving ziet én op de uitstraling die uw bril heeft. Met een standaard uitvoering heeft u een helder beeld van de omgeving en goede bescherming tegen schadelijke straling. Het voordeel van spiegelende of gepolariseerde glazen, is dat ze schittering filteren of zelfs blokkeren. U selecteert eenvoudig het type zonnebrillen dat bij u past. Heeft u een voorkeursmerk? Dan geeft u dat aan. Of wilt u heren zonnebrillen bekijken die goed passen bij de vorm van uw gezicht? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij Mister Spex. U ziet alleen de heren zonnebrillen die aan uw zoekcriteria voldoen. Alle brillen kunt u met onze 3D-technologie eenvoudig online passen en bestellen. Wij leveren snel en veelal zonder verzendkosten. Wilt u meer weten over onze heren zonnebrillen of advies krijgen over de verschillende mogelijkheden, dan neemt gewoon contact op met onze gratis klantenservice.

Daarom Mister Spex!

U kiest en bestelt uw heren zonnebrillen online bij Mister Spex:

  • een enorme collectie klassieke, stoere en trendy heren zonnebrillen

  • alle gerenommeerde en opkomende merken

  • veel mogelijkheden voor heren zonnebrillen op sterkte

  • gratis advies en begeleiding via handige filters

  • online passen van zonnebrillen met 3D-technologie

  • snelle levering en veelal gratis verzending

  • 30-dagen bedenktijd en retourtermijn: niet goed, geld terug

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel